Vipnet nudi priliku za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva, u svakog kandidata ulaže više od 100.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 25. siječanj 2016. u 11:21
Foto: Slavko Midžor / Pixsell

Alumniji će biti raspoređeni u odjele u sektoru tržišta, tehničkom, financijskom i generalnom sektoru gdje će imati konkretan opis poslova te će biti uključeni u kreiranje i razvoj relevantnih projekata.

Nakon uspješnog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu, Vipnet je u sklopu projekta društveno odgovornog poslovanja „Čini pravu stvar“ pokrenuo natječaj za drugu generaciju. 

Ove godine će 24 mladih visokoobrazovanih kandidata koji su diplomirali u 2015. dobiti priliku steći prvo radno iskustvo kroz proširen jednogodišnji program plaćenog profesionalnog i poslovnog razvoja u Vipnetu.

U godinu dana Vipnet će u svakog kandidata uložiti preko 100 tisuća kuna kroz plaću koja će iznositi 6 tisuća kuna bruto, edukacije, program međunarodne razmjene i ostale pogodnosti. Alumniji će biti raspoređeni u odjele u sektoru tržišta, tehničkom, financijskom i generalnom sektoru gdje će imati konkretan opis poslova te će biti uključeni u kreiranje i razvoj relevantnih projekata. 

Tijekom cijele godine Vip alumni programa razvoj kandidata pratit će Vipnetov odjel za upravljanje ljudskim potencijalima, mentor dodijeljen svakom alumniju kao i nadređeni koji će usmjeravati njihov napredak te će imati potporu članova prve generacije programa Vip alumni, od kojih će moći zatražiti savjete.

Komentirajte prvi

New Report

Close