VIDEO: Todorić poručio da nagodba zapravo znači likvidaciju Agrokora

Autor: Poslovni.hr , 31. siječanj 2018. u 14:44
Foto: screenshot

U videu naslovljenom “Kako je otet Agrokor”, koji traje nešto manje od 40 minuta, Ivica Todorić objašnjava zašto je odlučio javnosti se obratiti i putem YouTubea.

Ivica Todorić nakon pisanja bloga odlučio je pokrenuti i svoj YouTube kanal, a s emitiranjem je počeo danas.

U videu naslovljenom "Kako je otet Agrokor", koji traje nešto manje od 40 minuta, Ivica Todorić objašnjava zašto je odlučio javnosti se obratiti i putem YouTubea.

"Morao sam i ovim putem reagirati da obavijestim javnost što se zbiva", rekao je Todorić i nastavio oštro kritizirati poteze Vlade i izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka.

Komentari (5)
Pogledajte sve

…… nagodba znači da ostaješ bez vlasništva ( a sad jesi li i koliko si sebi izvuka ostaje viditi ) ……… i ono najgore MALI dioničari su popušili

Jedino dobro je što će se vlada RH hvaliti smanjenjem javnog duga …… kako se piše 2-3 milijarde eura u dionice a oko milijarde bi moglo u otpis. Znači nakon nagodbe bi javni dug moga pasti min.10 %.

Slušam i slušam njegovo bauljanje kao mačka oko vruće kaše se okreće, a nikako ne kaže da ga je pokopala sberbank-a, kad je od njega tražila pišljivih 80-ak milijuna € , a ne miljona kako tukac izvoljeva kazivati pa mu se dogodilo, ili kako on voli kazati “desilo” to što mu se dogodilo “desilo”! Kakva vlada kakva Dalić da je on mogao poslovati nitko ga ne bi ometao kao ni do tada. Ali nije on imao iza sebe FED ili ECB da bi ga izvukli iz “prekomjerenog deficita”. Operira se cifrom od 6-8 milijardi €! E moj Ivica što je previše je previše,to si ti morao znati, a očito nisi! Život na dug ne može biti dug!

Malo mi je ovaj njegov intervju smijesan da ne kazem tragikomičan. Nista nije znao ,on je tako sjedio danima i gledao sta se dogadja. Sve se to tako izdogadjalo iza njegovih leđa,a on zbunjen ostao bez Agrokora.

Cudno kako nije obavjestavao javnost kad je mita davao i dobavljace ugovnjavao

New Report

Close