VIDEO: Tedeschijeva Atlantic Grupa dobila novi logo

Autor: Poslovni.hr , 24. studeni 2017. u 13:34
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Tako smo ostali vjerni crvenoj i sivoj boji, koje predstavljaju strast i snagu te stabilnost i sigurnost, kao i obliku vala u kojem se ogleda naša kreativnost brišući staro i stvarajući novo”, navodi se u priopćenju kompanije.

Atlantic Grupa nakon 15 godina redizajnirala je svoj logotip i kompletan vizualni identitet.

Kako navode, predstavili su novi pojednostavljen logo kompanije s većim i uočljivijim nazivom kompanije bez dodatnih simbola.

"Novi logotip inspiraciju vuče iz oblika Atlantskog oceana koji povezuje zemlje starog i novog svijeta, baš kao što Atlantic Grupa kroz rast i otkrivanje novih poslovnih prilika spaja nova i postojeća tržišta. S-krivulja kojom se ocean proteže zemaljskom kuglom od sjevera prema jugu inspirirala je oblik vala koji logotip jednostavnom intervencijom pretvara u moćan korporativni simbol.

Jednostavnosti logotipa pridonosi čisti dizajn fonta koji upućuje na orijentiranost ka optimizaciji etablirajući Atlantic Grupu kao suverenu, snažnu i kreativnu kompaniju. Uz vidljiva unapređenja, zadržani su vizualni elementi koji prepoznatljivo oslikavaju organizacijske vrijednosti i pokretačku snagu Atlantica.

Tako smo ostali vjerni crvenoj i sivoj boji, koje predstavljaju strast i snagu te stabilnost i sigurnost, kao i obliku vala u kojem se ogleda naša kreativnost brišući staro i stvarajući novo", navodi se u priopćenju kompanije.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Jel to logo Remetinca?

I to su novce dobili iz EU FONDOVA ! Baš bi sada investirali u PR …kad je takva drama u Agrokoru,
da nisu dobili BADAVA …ne bi to niti započeli mijenjati..

https://www.youtube.com/watch?v=STbHBCVdRhk

New Report

Close