VIDEO: Pogledajte kako je bilo na konferenciji Waste Expo

Autor: Poslovni.hr , 25. ožujak 2014. u 11:54
YouTube screenshot

Poslovni dnevnik organizirao je 12 ožujka jednodnevnu konferenciju Gospodarenje otpadom/Waste Expo 2014., uz podršku Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Poslovni dnevnik uspješno je organizirao 12. ožujka jednodnevnu konferenciju Gospodarenje otpadom/Waste Expo 2014., uz podršku Ministarstva zaštite okoliša i prirode. Na konferenciji je sudjelovalo čak 300 ljudi.

Program se sastojao od tri panela, a među brojnim govornicima bio je i ministar zaštite prirode i okoliša Mihael Zmajlović. Sve o konferenciji na jednom mjestu doznajte ovdje.

Gospodarenje otpadom za Vladu i državu je prvoklasno gospodarsko pitanje i potencijalni generator radnih mjesta. Poručio je to Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode tiskovnoj konferenciji održanoj 10. ožujka u Poslovnom dnevniku koji je tom prigodom najavio konferenciju Gospodarenje otpadom/Waste Expo 2014. Tekst kojime je najavljena konferencija pročitajte ovdje.

Konferencija je uz mnoštvo uvodnih tekstova koji problematiziraju tržište gospodarenja otpadom, najavljena i video-intervjuom s ministrom zaštite okoliša i prirode Mihaelom Zmajlovićem, u kojemu je ministar odgovarao na pitanja čitatelja Poslovnog dnevnika koje su postavili na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru. Video-intervju s ministrom Zamjlovićem pogledajte ovdje.

U nastavku donosimo video-reportažu s događaja, kao i neke od tekstova koji su pratili konferenciju:

Komentirajte prvi

New Report

Close