VEM:”Gej brak” ne krši Zakon o elektroničkim medijima

Autor: Poslovni.hr/Hina , 30. kolovoz 2014. u 16:31
Foto: Petar Glebov / Pixsell

Agencija nije ovlaštena i ne može se upuštati ni u procjene novinarskih sloboda izvještavanja ili interpretacije bilo kojeg pojma

Agencija za elektroničke medije odgovorila je udruzi "U ime obitelji", koja je od Vijeća zatražila da opomene medije koji koriste termin "gej brak" za institut "životnog partnerstva", kako u sadržajima koje udruga navodi nema elemenata kršenja Zakona o elektroničkim medijima ni drugih pravnih propisa iz njene nadležnosti, pa Vijeće nema osnove za postupanje.

"Agencija za elektroničke medije je, postupajući u okviru svojih ovlasti, utvrdila da u sadržajima koje navodi udruga 'U ime obitelji' nema elemenata kršenja Zakona o elektroničkim medijima niti drugih pravnih propisa iz njene nadležnosti. Također, u smislu članka 3. Zakona o elektroničkim medijima Agencija nije ovlaštena i ne može se upuštati ni u procjene novinarskih sloboda izvještavanja i(li) interpretacije bilo kojeg pojma, pa tako ni pojmova 'gej/gay brak', odnosno 'životno partnerstvo' pa je Agencija zauzela stav kako u tom predmetu nema osnove za postupanje. O tome je u svom odgovoru obavijestila predsjednika udruge 'U ime obitelji'", navode u Agenciji za elektroničke medije.

Udruga "U ime obitelji" navela je u pritužbi Vijeću prije tjedan dana kako se građani, izjednačavanjem "gej braka" i instituta "životnog partnerstva" pogrešno informirani i dovedeni u zabludu, čime se stvara pogrešna slika o novoosnovanom institutu te krši ustavni poredak Republike Hrvatske.

Komentari (3)
Pogledajte sve

vidi se kuda je došlo razaranje prirodnog oblika obitelji.
kada obitelji neće biti onda su ljudi jedinke kojima se manipulira kao ovcama…i to je pravi cilj globalista.
P.S
Moćnicima koji žele razoriti obitelj, gej im samo služi kao sredstvo i njima je do gej prava stalo kao i do lanjskog snijega.

Svim silama se trude omalovažiti referendum i volju većine naroda koja se protivila izjednačavanju hetero i gay brakova.

gej brak je nešto kao okrugli trokut

New Report

Close