Veleučilište Zaprešić prodaje hotel u Biogradu

Autor: Marija Crnjak , 14. rujan 2016. u 14:02
Hotel Albamaris u Biogradu/D. S./PIXSELL

Traže najmanje 14,2 mil. kn, a ponude prikupljaju do 10. listopada.

Veleučilište Baltazar Zaprešić oglasilo je ovih dana prodaju svog hotela Albamaris u Biogradu, za koji traže najmanje 14,2 milijuna kuna, a ponude prikupljaju do 10. listopada, kako stoji na stranicama Veleučilišta.

Riječ je o objektu koji se nalazi na ulazu u Biograd, ima tri zvjezdice i bio je otvoren do početka ovog tjedna, kako se navodi u lokalnim agencijama koje su prodavale usluge hotela. Veleučilište čiji je osnivač Grad Zaprešić time se rješava imovine koja se ne ubraja u njihov core business, a zgradu prodaju u zatečenom stanju, s pokretnom imovinom u vlasništvu veleučilišta, navode u natječaju.Kako je poznato, hotel je u vlasništvu Veleučilišta od 2014., temeljem ovrhe nad bivšim vlasnikom Milenkom Mikulićem zbog dugova njegove tvtke Gušti.

Preuzimanje je prema tadašnjem pisanju medija popratila afera jer je bivši vlasnik za financijske probleme zbog kojih je izgubio hotel optužio tvrtku Kutjevo, od koje je kupio Gušte. Iz Veleučilišta nam do zaključenja broja nisu odgovorili je li riječ o prvom pokušaju prodaje i ima li već zainteresiranih kupaca. Zasad nije poznato je li za Albamaris zainteresirana biogradska Ilirija, u koju je prije godinu dana ušao mirovinski fond Allianz ZB.

Komentirajte prvi

New Report

Close