Valjkom za tijesto rapski ugostitelj u restoranu razbio glavu nezadovoljnom gostu

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Obitelj iz Švicarske već je petnaestu godinu zaredom na godišnjem odmoru na Rabu, no nakon ovoga što su proživjeli i doživjeli više se ne namjeravaju vratiti.

 Rapskom ugostitelju (46) jučer je pod sumnjom u nanošenje teške tjelesne ozljede 28-godišnjem državljaninu Švicarske u restoranu na otoku Rabu, određen jednomjesečni istražni zatvor. Prijedlog Općinskog državnog odvjetništva za njegovim zadržavanjem u istražnom zatvoru prihvaćen je zbog opasnosti ometanja postupka utjecajem na svjedoke. Švicarac je zadobio frakturu lubanje zbog čega je prebačen u KBC Rijeka gdje je zadržan na liječenju.

Općinsko državno odvjetništvo navelo je kako je 46-godišnjak drvenom palicom zadao Švicarcu više udaraca po glavi i tijelu. Lakše ozljede su zadobili i osumnjičeni 46-godišnjak te 25-godišnji državljanin Italije. Talijanu je konstatiran mu je jak potres mozga.

Prema neslužbenim saznanjima Novog lista, ugostitelj je na ispitivanju u riječkom Općinskom državnom odvjetništvu iznio detaljnu obranu u kojoj je rekao kako mu je gost prišao na ulazu u kuhinju zbog reklamacije te ga najprije verbalno napao, nezadovoljan uslugom. Naveo je i kako je taj gost njega prvi udario zbog čega je pao na tlo gdje su na njega nasrnuli i prijatelji tog gosta. Bilo ih je četvero. Lakše su ga ozlijedili, a s obzirom na to da je taman izašao iz kuhinje gdje je umijesio pizzu, u ruci je imao valjak za tijesto.

U obrani je njime počeo mahati po zraku da bi potom gost naletio glavom na valjak. Obrtnik je već dugi niz godina i ima dvadeset zaposlenika, a do sada nije osuđivan. 

Šokiran čitavim događajem našoj redakciji Novog lista javio se jedan od očevidaca, ispričavši nam potpuno drugačiju priču prema kojoj se gost opravdano žalio na lošu uslugu (iznošenje predjela i glavnog jela u isto vrijeme) te posebnu naplatu kečapa i parmezana. Problem je nastao kad je tražio knjigu žalbe, a verbalna prepirka pretvorila se u fizički obračun.

Obitelj iz Švicarske već je petnaestu godinu zaredom na godišnjem odmoru na Rabu, no nakon ovoga što su proživjeli i doživjeli više se  ne namjeravaju vratiti.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!