Valamar završio proces preuzimanja hotela u austrijskom Obertauernu

Autor: Objava za medije , 11. listopad 2018. u 15:05
Foto: promo

Nakon ove akvizicije hotel postaje 16. objekt u sklopu brenda Valamar Hotels & Resorts te će se krajem studenog otvoriti pod imenom Valamar Obertauern Hotel 4*.

Valamar je uspješno završio proces preuzimanja hotela Petersbühel 4* u Obertauernu u Austriji. Hotel ima 80 smještajnih jedinica i nalazi se u centru Obertauerna. Valamar već neko vrijeme aktivno analizira prilike za širenje poslovanja u regiji, s osobitim fokusom na Austriju.

Hotel Petersbühel je specijaliziran za skijaški i alpski turizam i svojim gostima nudi sav komfor suvremenog hotela s četiri zvjezdice: udobne sobe s prekrasnim pogledom na snježne vrhove Obertauerna, wellness zonu koja se prostire na 420 m2 te izvrsnu uslugu i gastronomsku ponudu.

Nakon ove akvizicije hotel postaje 16. objekt u sklopu brenda Valamar Hotels & Resorts te će se krajem studenog otvoriti pod imenom Valamar Obertauern Hotel 4*.

„Ovo je važan prvi korak u širenju našeg poslovanja u Austriji i smatramo da je Obertauern odlična turistička destinacija čiji profil savršeno odgovara Valamarovom operativnom iskustvu, znanju i rezultatima u segmentu odmorišnog turizma“, istaknuo je Franz Lanschützer, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora u Valamaru.

Valamar je vodeći investitor u turizmu s više od 4 milijarde kuna ulaganja, a internacionalizacija poslovanja jedan je od ključnih strateških ciljeva razvoja kompanije u idućem periodu. Najavljen je i novi investicijski ciklus Valamara u 2019. godini u ukupnom iznosu od 752 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close