Valamar Riviera donirala pulskoj bolnici opremu vrijednu 100.000 kuna

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Valamar kroz svoj program "Veliko srce Valamara" podupire mnoge projekte za pomoć lokalnoj zajednici kojima se želi poboljšati kvaliteta života sugrađana.

Tvrtka Valamar Riviera donirala je pulskoj Općoj bolnici opremu vrijednu više od 100.000 kuna za unaprjeđenje rada i kvalitete liječenja Službe za ginekologiju i opstetriciju, gdje se na godinu ambulantno pregleda 40.000 pacijentica, hospitalizira njih oko 3100 te obavi više od 1300 porođaja.

Valamar kao najveći poslodavac u turizmu s više od 6.600 zaposlenika, među kojima je 55 posto žena, smatra da je briga za zdravlje žena, a time i obitelji u Istarskoj županiji od velike važnosti za cjelokupnu zajednicu, navodi se u priopćenju.

Valamar kroz svoj program "Veliko srce Valamara" podupire mnoge projekte za pomoć lokalnoj zajednici kojima se želi poboljšati kvaliteta života sugrađana.

Ravnateljica bolnice Irena Hrstić rekla je da će bolnica, zahvaljujući nabavi stolca za magnetsku stimulaciju pelvičnog dna, tu uslugu moći pružati kao nadstandard zdravstvenih usluga, od čega će najveću korist imati pacijenti s urinarnom inkontinencijom.

"Terapija je jednostavna, bezbolna, neinvazivna i već kroz nekoliko ciklusa primjene dolazi do ojačanja muskulature dna zdjelice i poboljšanja simptoma inkontinencije kod žena. Pacijentice se tretiraju kroz dnevnu bolnicu, ambulantno, a nakon terapije mogu normalno nastaviti dnevne aktivnosti. Veliki je to napredak u sveobuhvatnom pristupu urinarnoj inkontinenciji, koja postaje sve veći problem budući da su žene danas, u odnosu na ranija vremena, više radno i poslovno aktivne u trećoj životnoj dobi", rekao je pročelnik Službe za ginekologiju Dragan Belci.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!