Valamar isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu, stalnima najavili i 13. plaću

Autor: Poslovni.hr , 17. srpanj 2019. u 12:35
FOTO: Press

Kako bi dodatno nagradila svoje zaposlenike Valamar Riviera će isplatiti posebnu nagradu za uspješno odrađeni prvi dio turističke sezone.

Nagrada u neto iznosu od 500 kuna isplatit će se svim zaposlenicima na neodređeno i određeno vrijeme, a  koji će biti u radnom odnosu na dan 31. srpnja te će kroz mjesec srpanj raditi najmanje pola mjeseca. Učenicima i studentima koji će tijekom mjeseca srpnja također raditi najmanje dva tjedna, isplatit će se nagrada u neto iznosu od 300 kuna. Nagrade će biti isplaćene u kolovozu s plaćom/naknadom za srpanj.

„Odradili smo uspješno prvi dio sezone, a naši zaposlenici rade sjajan posao za što smo ih odlučili dodatno nagraditi. Ponosni smo što smo prepoznati kao top poslodavac u turizmu te kao jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj“, izjavila je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.

Valamar je prvi poslodavac u turizmu u Hrvatskoj koji će svojim zaposlenicima s ugovorom na neodređeno u trenutku isplate te svim radnicima koji budu u radnom odnosu na određeno vrijeme u 2019. godini u trajanju od najmanje 10 mjeseci, isplatiti i 13. plaću u neto iznosu od 5.000 kuna u prosincu. Svojim zaposlenicima Valamar daje i jamstvo minimalnih neto primanja u iznosu od 5.000 do 7.500 kuna neto za odrađeni puni mjesečni fond sati.

Svim radnicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u trenutku isplate, Valamar će ove godine isplatiti i božićnicu u neto iznosu od 2.000 kuna, a zaposlenike s ugovorom na određeno nagraditi i sa nagradom za sezonski posao u neto iznosu od 700 do 1.500 kuna ovisno o odrađenom broju sati.

Komentirajte prvi

New Report

Close