Valamar djeci poklonio tisuću noćenja u okviru programa ‘Tisuću dana na Jadranskom’

Autor: Poslovni.hr , 11. svibanj 2016. u 12:57
Foto: Thinkstock

Na natječaj koji je bio otvoren od 11. do 27. travnja mogle su se prijaviti institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem Hrvatskoj.

Valamar Riviera već treću godinu za redom provodi program "Tisuću dana na Jadranskom moru“ kojim će dodijeliti donacije za potporu projektima usmjerenima na rad s djecom. Na natječaj koji je bio otvoren od 11. do 27. travnja mogle su se prijaviti institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem Hrvatskoj.

U okviru ovog nacionalnog programa donacija Valamar Riviera dodijelit će tisuću besplatnih noćenja s uključenom uslugom polupansiona ili pansiona u jednom od svojih hotela i ljetovališta te kampova.

Donacije se dodjeljuju u svrhu podupiranja projekata za rad s djecom bez odgovarajuće obiteljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djeci s posebnim potrebama, priopćili su iz Valamara

"Povjerenstvo Valamar Rivijere sukladno uvjetima natječaja zaprimilo je prijavnice od ukupno 34 udruge, institucije i škole. Besplatna noćenja za grupe djece i njihove stručne voditelje odobrit će se za 28 udruga i škola prema raspoloživim terminima u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kampovima, a sve u okviru ukupnog fonda donacija od tisuću besplatnih noćenj", navodi se u priopćenju.

U okviru ovog programa, Valamar Riviera je tijekom protekle dvije godine omogućila besplatno ljetovanje za više od 650-ero djece iz cijele Hrvatske.

Komentirajte prvi

New Report

Close