Uzeli im novac za članarine pa zatvorili teretanu

Autor: Poslovni.hr , 02. ožujak 2013. u 10:42
Guliver/Thinkstock

Aquila je još do prije nekoliko dana primala uplate starih i novih članova za godišnje i mjesečne članarine.

Više od tisuću korisnika Aquila fitness centra ostalo je u četvrtak zatečeno zaključanim vratima i viješću o iznenadnom povlačenju te tvrtke iz prostora Hypo centra u Slavonskoj aveniji, piše Večernji list.

Naime, pokraj dizala koje već nekoliko dana uopće ne vozi do trećeg kata gdje se nalazi fitness centar, stoji obavijest kako tvrtka Aquila zdravlje, sport i fitness d.o.o. zatvara svoje poslovanje na području Hrvatske. 'Poštovani članovi, s izrazitim žaljenjem vas moramo obavijestiti kako je Aquila, kao pružatelj usluga na lokaciji Hypo centar, zbog velikog pada prometa u 2012. godini, trenutačne ekonomske situacije u zemlji i okruženju te nemogućnosti podmirivanja tekućih obveza, bila prisiljena podnijeti zahtjev za stečaj', stoji u obavijesti.

Brojni korisnici ogorčeni su zbog iznenadnog zatvaranja centra i smatraju kako su lukavo prevareni, jer, kako su kazali za Večernji list, tvrtka Aquila je još do prije nekoliko dana primala uplate starih i novih članova za godišnje i mjesečne članarine. Riječ je o 200 do 300 kuna po osobi.

Članak u cijelosti možete pročitati ovdje

Komentari (1)
Pogledajte sve

Političari tj.zakonodavci im to dopustili

New Report

Close