Utorak je dan za traženje posla! Zapošljavaju PwC, Croatia Osiguranje, Novocommerce International, Pliva …

Autor: Poslovni.hr , 09. prosinac 2014. u 12:29
Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Svakog utorka u suradnji sa specijaliziranim portalom posao.hr donosimo vam najsvježije vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Svakog utorka u suradnji sa specijaliziranim portalom posao.hr donosimo vam najsvježije vijesti s tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

1. Pliva zapošljava Specijalista za regulatorne poslove s mjestom rada u Zagrebu. Posao uključuje poznavanje i praćenje regulatornih okruženja i sudjelovanje u razvoju strategije registracije. Prijaviti se možete ovdje.

2. Najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, Croatia osiguranje traži osobu za rad na poziciji Specijalist za aktuarske poslove životnih osiguranja. Detalje iz oglasa za posao pronađite na linku

3. Ekskluzivni zastupnik John Deer opreme za Hrvatsku, Novocommerce International zapošljava osobu na poziciji 'Product specialist'. Mjesto rada je Osijek, a od kandidata se očekuje aktivno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu u programima MS Office paketa. Prijavite se putem linka

4. Tvrtka Aluflexpack Novi traži aktivne, kreativne, vrijedne, fleksibilne i samostalne kolege za rad na poziciji Asistent Uprave. Detalje o oglasu za posao pročitajte na linku.

5. Postanite dijelom brzorastućeg tima Alstom Hrvatske i prijavite se za radno mjesto 'Magistar inženjer strojarstva'. Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete putem oglasa za posao na web stranici posao.hr-a.

6. Zbog brzog rasta i brojnih projekata, PwC Hrvatska traži visoko motiviranu osobu za radno mjesto Voditelja projekata savjetovanja (BRS Menadžer). Mjesto rada je Zagreb, a uvjete rada pročitajte u oglasu za posao.

7. Novi oglas za posao ima Pevec, a zapošljavaju osobu na poziciji Voditelj/ca programa u prodajnom centru. Posao uključuje praćenje i upravljanje obrtajem zaliha programa i samostalno upravljanje timom djelatnika, a uvjete rada pročitajte u oglasu za posao.

8. Manpower za svoga klijenta traži osobu za rad na poziciji Izvršni direktor za rad na području Zagreba. Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema i minimalno 7 godina iskustva na rukovodećim pozicijama. Prijaviti se možete putem linka.

9. Tvrtka Montel d.o.o. traži Inženjera elektrotehnike za rad na gradilištu s mjestom rada u Zagrebu. Prijavite se putem oglasa za posao.

10. Talentor Hrvatska za klijenta Siemens Convergence Creators traži Starijeg računovođu / Višeg stručnog suradnika u računovodstvu. Od kandidata se očekuje najmanje 3 godine iskustva u računovodstvenim poslovima i vrlo dobro poznavanje IFRS-a. Prijavite se na linku.

11. Tvrtka Polleo Sport traži Sportskog savjetnika / prodavača. Mjesto rada je Osijek, a prednost imaju kandidati koji poznaju proizvode sportske suplementacije. Prijavite se na linku

12. Novi oglas za posao ima Omnis Color, a zapošljavaju Računovođu / Administratora za rad na području Zagreba. Posao uključuje izradu jednostavnih izvještaja, praćenje plaćanja i naplate kupaca. Prijavite za posao putem linka.

13. Naton za svoga klijenta traži osobu za rad na poziciji Regionalni voditelj prodaje za rad na područjima Zadarske županija, Splitsko dalmatinska županije, Šibensko kninska županije, Dubrovačko neretvanska županije. Detaljni informacije o poslu pronađite na linku.

14. J.T.D. za porezno savjetništvo Antičić – Jakovljević – Kušeta zapošljava Samostalnog knjigovođu i voditelja administrativnih poslova za rad na području Rijeke. Prijavite se za posao putem linka.

15. Hill za svoga klijenta Vetropack traži Voditelja prodaje. Mjesto rada je Hum na Sutli a prijaviti se možete u oglasu za posao do 31. prosinca.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close