Tražite posao? Zapošljavaju Kaufland, KIK, Rimac Automobili, JGL, FINA…

Autor: Poslovni.hr , 28. listopad 2014. u 11:38
Photo: Goran Jakus/PIXSELL

Svakog utorka u suradnji s portalom posao.hr donosimo vam aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju top radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Svakog utorka u suradnji s portalom posao.hr donosimo vam aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju top radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

1. Kaufland zapošljava Voditelja odjela za razvoj i školovanje s mjestom rada u Zagrebu. Od kandidata se očekuje aktivno znanje njemačkog jezika u govoru i pismu, a detalje možete vidjeti na linku.

2. Novi oglas za posao ima tvrtka Ernst & Young, a zapošljavaju ´ EU and government advisory services intern´. Mjesto rada je Zagreb, a detalje možete vidjeti u oglasu za posao.

3. Brzorastuća automobilska kompanija Rimac Automobili traže radnike na pozciji ´Junior mechanical engineer´. Prijavite se za posao do 15. studenog na linku.

4. KIK zapošljava djelatnika u odjelu računovodstva s područjem rada Donja Bistra. Od kandidata se očekuje da  poznaje poslovne procese u maloprodaji. Za posao se možete prijaviti na linku. 

5. Tvrtka JGL oglasila je slobodno radno mjesto za Specijalista farmakovigilancije i medicinskih poslova. Više pročitajte ovdje.

6. Nove oglase za posao ima FINA Gotovinski servisi. Zapošljavaju Glavnog kuhara s mjestom rada u Zagrebu. Prijaviti se možete na linku putem Brze prijave do 07. studenog.

7. Hill International za svoga klijenta traži Junior Developera s mjestom rada u Vukovaru. Detaljni opis radnoga mjesta možete vidjeti na linku

8. Tvrtka Fidelta traži Mlade znanstvenike za rad u odjelu farmakologije. Cijeli oglas za posao možete vidjeti na linku.

9. Lanac trgovina sportske i zdrave prehrane Polleo Sport traži djelatnika za radno mjesto Prodavač / savjetnik za područje Zagreba. Više pročitajte na linku.

10. Lush Manufaktura zapošljava radnika na poziciji ´Customer Services Representative´. Za posao se možete prijaviti na linku.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close