Ovih 10 tvrtki trenutno zapošljava

Autor: Poslovni.hr , 11. studeni 2014. u 12:15
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Svakog utorka u suradnji sa specijaliziranim portalom posao.hr donosimo vam najsvježije vijesti sa tržišta rada.

Svakog utorka u suradnji sa specijaliziranim portalom posao.hr donosimo vam najsvježije vijesti s tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

1. Turistička tvrtka Ban Tours zapošljava više djelatnika na poziciji Voditelja odjela receptivnih putovanja. Mjesto rada je Zagreb, a uvjete rada možete provjeriti ovdje.

2. Porsche Croatia traži osobu na radnom mjestu Djelatnik u kontrolingu. Od kandidata se očekuje aktivno znanje Njemačkog jezika u govoru i pismu, a prijaviti se možete na linku.

3.  Tvrtka Comping d.o.o. zapošljava Sistem inženjera (senior) za Microsoft tehnologije za stalni radni odnos. Mjesto rada je Zagreb, a od kandidata se očekuje ima iskustvo u projektiranju i održavanju rješenja baziranih na MS tehnologijama. Oglas možete pogledati ovdje.

4. Tvrtka Talentor Hrvatska za svoga klijenta u Zagrebu traži Voditelja odjela prodaje za industrijske kupce. Svoje životopise možete poslati najkasnije do 08.12 putem linka.

5. METRO Cash & Carry zapošljava djelatnika na poziciji Controlling specialist za rad na području Zagreba. Uvjeta rada i prijavu za posao možete napraviti na linku.

6. Građevinska tvrtka Prokon d.o.o. zapošljava Arhitekta – ovlaštenog projektanta. Od kandidata se očekuje da ima članstvo u Hrvatskoj komori arhitekata, a prijaviti se možete putem linka za Brzu prijavu.

7. Novi oglas za posao ima tvrtka Transport Footwear, a zapošljavaju Poslovođu za svoj tim u Splitu. Od kandidata se očekuje da ima želju za stalnim učenjem, timski duh i pozitivan stav. Prijaviti se možete na linku

8. Tvrtka Hill International za svoga klijenta sa sjedištem u Zagrebu traži osobu na poziciji ' Regional Manager for Adriatic region'. Detalje iz oglasa možete vidjeti na linku.

9. Informatička tvrtka Plava tvornica za svoj tim mladih stručnjaka traži osobu za rad na poziciji Backend Developera. Od kandidata se očekuje da ima razvijene analitičke i organizacijske vještine. Prijaviti se možete na linku. 

10. Manpower za svoga klijenta u Zagrebu traži osobe za rad na poziciji 'Management Assistant'. Od kandidata se očekuje da se izvrsno služi društvenim mrežama, te iskustvo u radu MS Office paketu. Detalje o oglasu provjerite na linku.

Komentirajte prvi

New Report

Close