Uskoro: Natječaj CIP ECO INNOVATION 2013

Autor: Objava za medije , 02. svibanj 2013. u 13:08
Thinkstock

Europska komisija ovih će dana otvoriti posljednji natječaj ECO INNOVATION u okviru programa CIP (Okvirni program za konkurentnost i inovacije).

Europska komisija ovih će dana otvoriti posljednji natječaj ECO INNOVATION u okviru programa CIP (Okvirni program za konkurentnost i inovacije). Ovim putem najavljujemo održavanje 'Europskog info dana 2013.' te seminara 'Kako dobiti sredstva iz fonda CIP ECO INNOVATION?'…

Naime, Savez za energetiku Zagreba povodom otvaranja javnog natječaja za sredstva iz fonda CIP ECO INNOVATION, već tradicionalno, objaviti će hrvatsku verziju teksta javnog natječaja te osnovne natječajne dokumentacije. Uz to, 27. svibnja od 10:00-15:00 sati u svojem Informativnom centru u Zagrebu održati će seminar pod nazivom 'Kako dobiti sredstva iz fonda CIP ECO INNOVATION?'.

Podnošenje zahtjeva za sufinanciranje projekata putem natječaja CIP EKO INOVACIJE natjecateljski je proces, a samo najbolji projektni prijedlozi biti će odabrani za financiranje.

Europski info dan 2013., ali i seminar 'Kako dobiti sredstva iz fonda CIP ECO INNOVATION?', pružiti će ključne informacije i savjete o tome kako razviti dobar projektni prijedlog i izvršiti uspješnu prijavu. Tijekom ovog događanja sudionici će biti u mogućnosti pronaći odnosno dobiti informacije o načinu pronalaženja projektnih partnera iz cijele Europe te razmijeniti mišljenja i stručnost.

Svatko tko želi sudjelovati u natječaju, a htio bi saznati više o samom postupku prijave trebao bi sudjelovati na Europskom info danu odnosno seminaru. Obzirom na strukturu natječaja, očekuju se sudionici koji će predstavljati mala i srednja poduzeća, udruge, trgovinska udruženja, gospodarske komore, institucije itd…

Europski info dan održati će se 27. svibnja u Bruxellesu u zgradi Charlemagne na adresi Rue do Loi 170.

Seminar 'Kako dobiti sredstva iz fonda CIP ECO INNOVATION?' održati će se također 27. svibnja 2013. godine od 10:00-17:00 sati u Informativnom centru Saveza za energetiku Zagreba i Energo Media Servis-a u Zagrebu, Grand Center, ul. Petra Hektorovića 2/V. U završnom dijelu seminara sudjelovati će i gost predavač – voditelj hrvatskog projekta/konzorcija koji je dobio sredstva iz navedenog natječaja.

Svoju prijavu možete izvršiti ispunjavanje obrasca dostupnog na sljedećem linku, slanjem osobnih podataka ili podataka o pravnoj osobi na info@croenergo.eu. Za prijave 3 i više osoba iz iste pravne osobe odobrava se popust od 10% na ukupnu cijenu seminara. Za polaznike seminara osigurani su ručak u People's-u i materijali sa seminara. Na kraju seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru. Računala nisu potrebna za učinkovito praćenje seminara.

Redovna cijena za polaznike seminara je 1.250,00 HRK + PDV, a za ranije prijave do 06.05.2013. iznosi samo 625,00 HRK + PDV. Redovna cijena za članove Saveza za energetiku Zagreba iznosi 625,00 HRK + PDV bez obzira na datum prijave.

Komentirajte prvi

New Report

Close