USKOK u Holdingu zbog sponzorskih ugovora s Dinamom

Autor: Poslovni.hr , 04. travanj 2014. u 10:21
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Riječ je o starom slučaju koji je svoj epilog doživio lani izvansudskom nagodbom po kojoj je Holding pristao Dinamu isplatiti 15 milijuna kuna kroz šest mjeseci.

Državno odvjetništvo već nekoliko je dana u zgradi Zagrebačkog Holdinga. Iako se provjerava brojna dokumentacija i postupa i po onim slučajevima u kojima su iz samog Holdinga podizali prijave, neslužbeno Večernji list doznaje kako su istražiteljima u fokusu interesa sponzorski ugovori s Dinamom.

Riječ je o starom slučaju koji je svoj epilog doživio lani izvansudskom nagodbom po kojoj je Holding pristao Dinamu isplatiti 15 milijuna kuna kroz šest mjeseci. Tih 15 milijuna kuna sada su pod posebnim interesom odvjetništva. Podsjetimo, Robni terminali, Zagrebački velesajam, Gradska plinara i sam Holding reklamirali su se na stadionu u Maksimiru što ih je godišnje koštalo 7,5 milijuna kuna – tri su rate platili za onu posljednju više novaca nisu imali. Na sudu su Holding i Dinamo završili prije tri godine, Dinamo je dobio spor, a Holding uložio žalbu na Visokom trgovačkom sudu u Zagrebu. Cijeli se slučaj protezao do lani, kada su se dogovorili izvansudskom nagodbom.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close