Ured za opće poslove Sabora i Vlade zapošljava

Autor: Poslovni.hr/H , 05. lipanj 2017. u 15:25
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ured za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade oglasio je da na neodređeno vrijeme kani primiti četvero zaposlenika u svoje službe za proračun i računovodstvo, a javni je natječaj objavio u Narodnim novinama.

U Službi za proračun Ured traži savjetnika u Vladi i Vladinom uredu, te stručnog referenta. Kandidati za savjetnika moraju imati završen diplomski sveučilišni studij ekonomske struke i najmanje 4 godine radnog iskustva, a oni za stručnog referenta srednju školu društvenog ili tehničkog smjera ili gimnaziju te najmanje godinu dana radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

U Službi za računovodstvo, točnije u Odjelu za vođenje očevidnika, rukovanje imovinom, inventarom i umjetninama Ured traži voditelja Odjela. Uvjet je da ima završen diplomski sveučilišni studij ekonomske ili druge društvene struke te najmanje 4 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

U Odjelu za financijsko-materijalno knjigovodstvo, osobne rashode i devizna plaćanja traži se stručni referent sa srednjom školom društvenog ili tehničkog smjera ili gimnazijom te najmanje 3 godine radnog iskustva.

Komentirajte prvi

New Report

Close