Upravljaju Crvenom lukom, otvaraju 7 rezidencija i snimaju nova ulaganja u RH

Autor: Marija Crnjak , 20. siječanj 2017. u 14:18
Upravljaju resortom Crvena Luka u Biogradu

Tvrtki Pierre & Vacances postajemo ključno tržište.

Francuska tvrtka Pierre & Vacances, jedan od europskih lidera organiziranog apartmanskog turizma koji posluje u više od 280 destinacija u Europi, zainteresirana je za nova ulaganja u Hrvatskoj.

Od prošle godine posluju u zadarskoj regiji, Istri i na Kvarneru, i to s odličnim rezultatima, a u ovoj godini ,osim što su preuzeli upravljanje resortom Crvena Luka u Biogradu na Moru, namjeravaju otvoriti sedam dodatnih rezidencija i tako se još bolje pozicionirati u Hrvatskoj koja im je postala jedno od ključnih tržišta. Za ovu godinu cilj im je u Hrvatsku dovesti 12 tisuća gostiju iz Francuske i drugih europskih zemalja, izvijestili su iz Ministarstva turizma.

Naime, ministar turizma Gari Cappelli od jučer je u Francuskoj, gdje će se sastati s vodećim organizatorima putovanja i aviokompanijama s ciljem jačanja francuskog tržišta. Sastao se i s predstavnicima grupacije Voyageurs du Monde koju čine turoperatori Voyageurs du Monde, Comptoir des Voyages i Terres d'Aventure.  Riječ je o visokokvalitetnim organizatorima putovanja specijaliziranima za putovanja po mjeri i pustolovni turizam. Turoperator Voyageurs du Monde koji se bavi individualnim putovanjima te realizira grupne kulturne i avanturističke ture, ostvario je u Hrvatskoj u 2016. godini porast od 30 posto u prodaji, a osobito su razvili putovanja u istarskoj regiji.

Comptoir des Voyages koji realizira isključivo individualna putovanja po mjeri, s naglaskom na gastronomsku ponudu u privatnim domaćinstvima. Turoperator Terres d'aventure specijaliziran je isključivo za avanturistički turizam, a u 2017. godini namjerava staviti naglasak na šetačke ture u dubrovačkoj regiji i nacionalnim parkovima, uz planirano širenje i na Istru.

Komentirajte prvi

New Report

Close