‘Upravi HAC-a žuti karton, još jedna pogreška i svi će biti smijenjeni’

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2012. u 09:57
Siniša Hajdaš Dončić (PXL)

Član NO-a Anđelko Kasunić rekao je da su nadzornici po preporuci ministra odlučili dati upravi rok u kojem mora početi normalno raditi.

Uprava Hrvatskih autocesta u kojoj se vodi žestoki rat između dviju grupacija  srijedu je od ministra Siniše Hajdaša Dončića dobila posljednju opomenu prije isključenja, piše Večernji list.

"Cijela uprava dobila je veliki žuti karton. Ako naprave još jednu pogrešku, upozoreni su, svi će biti smijenjeni", rekao je ministar. U upravi HAC-a vodi se borba između njezina predsjednika Dražena Guština i člana Nikole Bačurina s jedne strane te članova uprave Jure Bajića i Narciza Dalsasa s druge strane. Taj je rat bio i tema jučerašnjih sjednica Nadzornog odbora HAC-a jer je zbog svađa čelnih ljudi, koji se preglasavaju na sjednicama uprave i onda zapisnike sjednica dostavljaju medijima, paraliziran rad cijele tvrtke. Iako se očekivalo da će NO preporučiti ministru smjene u upravi, ipak se to nije dogodilo.

Član NO-a Anđelko Kasunić rekao je da su nadzornici po preporuci ministra odlučili dati upravi rok u kojem mora početi normalno raditi.  Ipak smatra da se time ništa nije riješilo, piše Večernji list

Komentirajte prvi

New Report

Close