Upoznajte OPG ponudu jastrebarskog kraja

Autor: Marta Duić , 02. lipanj 2014. u 10:40
Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U sklopu Poslovnog uzleta u Jastrebarskom obiteljska poljoprivredna gospodarstva imala su priliku predstaviti javnosti svoje domaće proizvode i usluge.

U sklopu Poslovnog uzleta u Jastrebarskom obiteljska poljoprivredna gospodarstva imala su priliku predstaviti javnosti svoje domaće proizvode i usluge. Sapuni, cvijeće, mirisni lavandini jastučići, jabuke, jagode, med i mnoštvo drugih proizvoda iz domaće proizvodnje krasili su štandove.

˝Ja sam srcem i dušom Jaskanac. Grad mi je puno pomogao u plasiranju mojih proizvoda na tržište,˝ pohvalio se Dubravko Divjak, vlasnik obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Divjak. Svoje proizvode od meda i bilja kroz jedinstveni program izvozi i na strana tržišta.

OPG Peruča iz Svete Jane nudi proizvode od lavande, na njihovom štandu mogu se pronaći jastučići punjeni lavandom, eterična ulja, sapuni i slični proizvodi.

OPG Slađana Cvrk Brlek nudi cvijeće i sadnice, OPG Bereček i Banjavčić proizvode od jabuka poput čipsa, octa i soka.

Elizabeta Kelečić, vlasnica OPG-a Kelečić koji nudi domaće proizvode od gloga, trnine, šipka i bazge naglasila je kako je grad Jaska stvarno učinio mnogo da se ova kulturno-edukativna manifestacija održi u svom puno svijetlu, kakvo je i zaslužila.

Komentirajte prvi

New Report

Close