Uočili ste rupu na cesti? Javite se Zagrebačkim cestama

Autor: Agencija VLM , 29. siječanj 2013. u 10:05
Uočili ste rupu na cesti? Javite se Zagrebačkim cestama; Photo: Petar Glebov/PIXSELL

‘Molimo i građane za suradnju, a svaku uočenu rupu mogu dojaviti na besplatan broj telefona 0888 0551 radnim danom od 7 do 15 sati.’

Nakon obilnog snijega koji je u zadnjih mjesec dana prekrio Zagreb, tisuće tona soli, koje je Zimska služba nanosila prilikom čišćenja prometnica, nagrizle su asfalt gradskih ulica pa su one prepune udarnih rupa. Diljem cijelog grada uočen je taj problem, a iz Zagrebačkih cesta istaknuli su kako im je sanacija rupa na cestama trenutno prioritetan posao, da su već krenuli u njihovo krpanje, ali da posla imaju za cijeli mjesec.

– Sve naše ekipe već nekoliko dana su na terenu i saniraju rupe s novim modernim termo strojevima tako da to rade profesionalno i temeljito – kazao je Vlado Suša, glasnogovornik Zagrebačkih cesta.

Uz radnike koji rade na sanaciji, na terenu su i četiri djelatnika koji se voze gradom, uočavaju rupe, zapisuju ih i šalju obavijesti radnim ekipama.

– Molimo i građane za suradnju, a svaku uočenu rupu mogu dojaviti na besplatan broj telefona 0888 0551 radnim danom od 7 do 15 sati – poručio je glasnogovornik Zagrebačkih cesta.

Nakon radnog vremena građani uočene probleme mogu dojaviti na 2356-444 ili na mail adresu dojavni.centar@zgceste.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close