Uniline ulazi u hotelski menadžment

Autor: Marija Crnjak , 07. svibanj 2015. u 14:34
Boris Žgomba, predsjednik uprave Unilinea. Photo: Zarko Basic/PIXSELL

“Počet ćemo s manjim objektima, pansionima i malim i obiteljskim hotelima”, kaže predsjednik uprave Boris Žgomba.

Pulska turistička agencija Uniline od iduće godine proširuje poslovanje i osniva novu tvrtku koja će se baviti hotelskim menadžmentom, objavila je tvrtka. 

"Kako bi dodatno proširila područje djelovanja te uvela nove trendove u industriji, kompanija postavlja novost u svom poslovanju, a to je management smještajnih objekata. Upravljanjem smještajnim kapacitetima kompanija nadzire cijeli proces od upita gostiju do realizacije putovanja te na taj način utječe na kvalitetu usluge koju pruža", stoji u objavi Unlinea koju je za Poslovni dnevnik pojasnio predsjednik uprave Boris Žgomba.

"Ovim potezom zatvaramo krug u smislu pružanja usluge našim gostima kojima smo do sad prodavali aranžmane, a u mnogim slučajevima nismo imali kontrolu nad kvalitetom usluga smještaja koje smo prodavali. Počet ćemo s manjim objektima, pansionima i malim i obiteljskim hotelima kojima ćemo ponuditi prvenstveno naše usluge prodaje i marketinga te potom i cjelokupnog vođenja poslovanja," otkrio je Žgomba, dodajući da za sad ne planiraju ulaziti u vlasništvo, već tek u "najam" turističkih objekata. 

To je inače prva hrvatska turistička agencija koja se odlučila na takav potez, a kako su to zamislili pročitajte sutra u tiskanom izdanju Poslovnog dnevnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close