Unaprijedite poslovanje uz Internet marketing Akademiju – upisi u tijeku

Autor: Poslovni.hr , 17. rujan 2014. u 08:57
Fotografija: Mirakul edukacijski centar

Mirakul Edukacijski centar krajem rujna upisat će novu generaciju polaznika Internet marketing Akademije.

Mirakul Edukacijski centar krajem rujna upisat će novu generaciju polaznika Internet marketing Akademije, višemjesečnog specijalističkog modularnog programa stručnog usavršavanja. Program se sastoji od 10 modula ukupnog trajanja 100 nastavih sati, a održat će se u FORUM-u Zagreb od 25. rujna 2014. do 14. travnja 2015. godine.

Prema brojnim istraživanjima, praćenjima i mjerenjima učinkovitosti oglašavanja, Internet marketing i digitalno oglašavanje postali su neizostavni dio poslovanja i nezaobilazan kanal komunikacije s potrošačima.
Zašto upisati Internet marketing Akademiju? Internet marketing Akademija pružit će polaznicima sveobuhvatna znanja iz područja marketinga i prodaje putem Interneta, s detaljno pojašnjenim svim potrebnim tehnikama i alatima koji će ih osposobiti za kvalitetno upravljanje ciljanim marketinškim kampanjama.

Društvene mreže, postojeće i nove, jačaju svoje mogućnosti te privlače još veći broj korisnika. Sve popularniji slikovni sadržaji prevladavaju na društvenim mrežama kao što su Pinterest, Google+, Tumblr i Instagram. Također, mobilni sadržaji više nisu neke nove strategije, već su nezaobilazno oružje u borbi za što bržu, jednostavniju i praktičniju dostupnost relevantnih i zanimljivih informacija, a prihodi od mobilnog oglašavanja u 2013. dostigli su čak 14.6 milijardi eura na globalnoj razini.

Veza između web stranica, društvenih mreža i SEO-a postaje sve jača, te upravo i iz tog razloga treba osmisliti što bolje i preciznije Google AdWords kampanje, posebice jer se Google fokusirao na to da sadržaj koji predstavlja korisniku bude što relevantniji kod pretrage. Veći će se naglasak stavljati na vizualni segment strategija content marketinga, jer će se sve češće raditi prilagodba jednoga sadržaja raznim formatima oglašavanja (blogovi, infografika, video ili fotogalerija…), a tu je posebno važno naglasiti mikrotargetiranje sadržaja i oglasa.

Sve dodatne informacije o programu, predavačima i uvjetima upisa mogu se naći na web stranicama.

U tijeku je upis nove generacije polaznika i svoja mjesta možete rezervirati najkasnije do 23. rujna.

Komentirajte prvi

New Report

Close