FOTO: Uložio više od 2 milijuna kuna i u srcu Zagreba otvorio prvi hostel s kapsulama za odmor

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Krlić se povezao s velikim kineskim proizvođačem DMK-om od kojeg je kupio 20 jednokrevetnih kapsula, s tim da će im biti promotor i distributer za Europu.

Natjerani velikim brojem stanovništva na skučenom prostoru, dovitljivi Japanci su još prije 35 godina počeli otvarati prve hotele s kapsulama za spavanje. Od danas takav smještaj turistima nudi i Zagreb. Kako piše tportal, u Teslinoj ulici, u samom srcu grada, otvoren je hostel Subspace u kojem možete spavati kao Japanac – u oko dva metra dugačkoj, 1,2 metra širokoj i isto toliko visokoj, moderno uređenoj kapsuli.

Volim inovativne stvari i nisam želio ponavljati izlizane turističke šprance zbog toga sam se odlučio na ovakav tip smještaja', rekao je za tportal investitor Hrvoje Krlić dodajući kako je prema njegovim saznanjima, to prvi takav hostel u Europskoj uniji.

Krlić se povezao s velikim kineskim proizvođačem DMK-om od kojeg je kupio 20 jednokrevetnih kapsula, s tim da će im biti promotor i distributer za Europu. Ukupna vrijednost investicije je, kaže, veća od dva milijuna kuna.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari (3)
 • Fishriba
  Fishriba 9:51 28.11.2016.

  Preteko nas.

 • BearG
  BearG 10:55 27.11.2016.

  A to je moguće samo tamo di su japanci i pigmeji….kako će se čovjek od dva i nešto sitno metra uopće ispružiti u toj kutiji

 • DATA
  DATA 10:01 27.11.2016.

  O tome poslu sam ja razmisljao…
  no kapsule iz kine imaju razna štetna isparavanja kada se u njoj zatvoris imas plinsku komoru..
  dobro je za skratit život..

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve