U Zagrebu otovren prvi Gym4You fitness klub

Autor: Poslovni.hr , 29. siječanj 2015. u 16:45
Foto: Gyms4you

Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, otvorio vrata svog prvog kluba u Centru Bundek u Zagrebu

Na lokaciji Centra Bundek svoja vrata otvorio je prvi Gyms4you fitness klub. Riječ je o lancu fitness klubova nastalih po europskom konceptu, zahvaljujući kojem je Gyms4you jedini fitness klub u Hrvatskoj koji radi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, pa tako svi članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o svojim afinitetima i vremenu.

Gyms4you je jedinstven i po tome što se u teretanu ulazi skeniranjem otiska prsta. Svaki Gyms4you član dobiva i člansku iskaznica, koja je osobna i jedinstvena, a s obzirom da će se do kraja 2015. godine otvoriti još nekoliko Gyms4you fitness klubova po Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske, jedna će iskaznica vrijediti na svim lokacijama.

Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Na otvorenju prvog Gyms4you kluba u Centru Bundek prisustvovale su i mnoge poznate osobe s domaće scene, među kojima, Sonja Kovač, Miran Kurspahić, Viktor Drago, Iva Šulentić i Mario Petreković.

Dvorana je opremljena sa kvalitetnom i renomiranom opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl.. 

Nakon otvorenja prvog kluba u Centru Bundek, Gyms4you nastavlja ekspanziju, te se već 12.02.2015. otvara novi klub, i to u VMD Kvartu u Strojarskoj ulici u Zagrebu. Do kraja 2015. godine najavljeno je otvorenje Gyms4you fitness klubova po cijelom Zagrebu, kao i u drugim hrvatskim gradovima.

Komentirajte prvi

New Report

Close