U Sesvetama kraj Zagreba iz porschea pokupili nakit i odjeću od pola milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 14. studeni 2015. u 14:03
FOTO: Screenshot/Youtube

Porsche vrijedan više od milijun kuna ostavio je parkiran pred zgradom.

Skupocjena odjeća i torba u kojoj se nalazio skupocjeni sat te još nekoliko komada nakita, zajedno vrijednih čak pola milijuna kuna, nestali su u noći na četvrtak iz žutog porschea GT3 u vlasništvu Saše P. (28).

Sve se dogodilo u Ulici Jakova Gotovca u zagrebačkim Sesvetama, kamo je Saša P. doputovao iz Njemačke večer prije nego što je pokraden, objavio je Večernji list. U Sesvete je zajedno s djevojkom i roditeljima došao u kratkotrajni posjet baki kod koje je odlučio prenoćiti. Porsche vrijedan više od milijun kuna ostavio je parkiran pred zgradom, a kako se nije planirao dulje zadržavati, u njemu je ostavio i gotovo sve stvari. To nije promaknulo ni lopovima, koji su se pod okriljem noći bacili u akciju i nečujno provalili u automobil, nakon čega su iz prednjeg dijela vozila jednostavno pokupili torbu s nakitom i odjeću.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Al pazi tip ima navodno porschu vredniju od milijun kuna i ide kod bake noćobdije da prenoći da bi usparao koji pfennig i jos tamo vozi djevojku?

Al najzanimljivije je da onak usput u autu ima odjecu i nakit vrijedne pola milijuna kuna? U gepeku? U Hrvatskoj? U Sesvetama? Smijem se… jako!

“Kraj Zagreba” a u Sesvetama, molim da zagrebački novinar pogleda i vidi da su Sesvete dio Grada Zagreba a ne “kraj zagreba”.

New Report

Close