U Virovitici vladaju izvrnute vrijednosti kao što su laž i strah

Autor: Agencija VLM , 11. svibanj 2013. u 09:57
Gordan Maras; Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Ovi izbori nude jasan izbor građanima gdje mogu odabrati ili modernu RH koja ulazi u EU i time pokazati gdje su svi ravnopravni i svi imaju jednaku šansu za uspjeh ili odabrati one koji tvrde da postoje gosti u RH

Na županijskom skupu SDP-a koji na predstojeće izbore izlazi u koaliciji sa strankama HNS HSU HSPD, u Virovitici se sinoć okupilo nekoliko stotina ljudi, a poseban gost je bio ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras te poručio svojim stranačkim kolegama da u budućnosti ne trebaju sami sebe hvaliti kao što to čine virovitički političari.

„Vlada želi da se Slavonija i Virovitica opet digne na noge i da postane jedna od najbogatijih regija u RH“, poručuje Maras iz Virovitice

Sinoć je punoj dvorani virovitičkog Kazališta pod sloganom “ Promjene su bitne“ SDP održao svoj županijski predizborni kup SDP. Uz čelne ljude županijskog SDP-a , skupu su uz kandidata za župana Virovitice Tomislava Žagara i kandidata za gradonačelnika Virovitice Damira Barića, prisustvovali i ministar Gordan Maras te pomoćnica ministra i ravnateljica Porezne uprave Nada Čavlović Smiljanec.

Na početku svog govora Maras je savjetovao svom kandidatu Žagaru da ne mora ubuduće pisati sam o sebi sve najbolje kako to rade lokalni političari, jer će to za njega činiti virovitičani. Ministar Maras je istaknuo da je došlo vrijeme da se u Virovitici krene dalje, i da se u zadnjih osam godina stagniralo te da u Virovitici vladaju izvrnute vrijednosti kao što su laž i strah koji nije za dobar za grad a niti za građane.

Maras je istaknuo da Virovitica, baš kao niti jedan drugi grad u budućnosti ne smije biti sinonim za FIMI mediju ili slične afere. Kandidata za gradonačelnika Virovitice Damira Barića, Maras je potvrdio da zna organizairati grad te je rekao da nije dovoljno biti vicmaher za uspjeh, a naglasio je i da se ovaj kraj treba staviti na noge, te da je Vlada odlučna staviti svoju sposobnost na raspolaganje Slavoniji kojoj je vrijeme da se digne na noge i postane jedna od najbogatijih regija RH.

Maras je u svom govoru poručio građanima da ovi izbori nude jasan izbor građanima gdje mogu odabrati ili modernu RH koja ulazi u EU i time pokazati gdje su svi ravnopravni i svi imaju jednaku šansu za uspjeh i da mogu pošteno raditi za sebe ili odabrati one koji tvrde da postoje gosti u RH i da nisu svi isto vrijedni i da postoje jedni vrijedniji od drugih. Ministar Maras je podsjetio da smo se 90-ih borili za ravnopravnost i željeli da svi imaju jednake šanse jer ipak svi ljudi imaju jednake vrijednosti te da oni koji ne poznaju RH ne mogu govoriti tko je gost a tko ne, misleći pri tom na govor Ruže Tomašić koji je održala u Slatini.

Najavio je da je RH zemlja reda, transparentnosti te da ne smije bit nikoga tko će imati povlastice. Ministar Maras je istaknuo da Vlada želi za 3 milijarde rasteritetiti gospodarstvo i smanjiti deficit u zemlji za 5 milijardi kuna. Maras se osvrnuo i na skorašnji ulazak u EU te rekao da „ne smijemo dozvoliti da više platimo doprinosa nego što ćemo povući sredstava“ jer bi nas to unazadilo.Uspješnu stranačku priču na jučerašnjem skupu su kandidati već pokazali i dokazali i zbog toga im trebate iskazati povjerenje, poruka je sa skupa. U završnici svog govora ministar Maras je najavio bolja vremena za Viroviticu i rekao “ Kada za deset dana dođem u Viroviticu koja će se okrenuti naprijed,nadam se da ovo više neće biti županija straha, a Vlada će dati svu pomoć kako bi Virovitica postala grad šanse za mlade ljude koji će moći živjeti od svog rada“.

Komentirajte prvi

New Report

Close