U trgovinama na moru cijene dvostruko veće

Autor: Poslovni.hr , 16. lipanj 2016. u 13:34
Foto: Grgo Jelavić / Pixsell

Česi na blagajni ispred nas dali su 50-ak kuna za tri razglednice i kutiju keksa Domaćicakoju su platili 24 kune.

U trgovini u istarskom Rapcu litra mlijeka‘Z bregov košta devet kuna, dok zaDukatov maslac od 250 grama valja izdvojiti 28 kuna. Litra soka To od naranče stoji 14,99 kuna, a uvjerili smo se i da ona vrećica od pola kilograma napolitanki može stajati gotovo 40 kuna, piše Večernji list.

Česi na blagajni ispred nas dali su 50-ak kuna za tri razglednice i kutiju keksa Domaćicakoju su platili 24 kune. Godinama smo slušali, čitali i gledali kako isti ti Česi vuku paštete na naš Jadran. Hrvati si uz ove cijene neće ni to priuštiti. Jedna kokošja pašteta u ovom turističkom mjestu, na kopnu, stoji 12,29 kuna.

Mogli bismo pomisliti da je s takvim cijenama u trgovinama jeftinije hraniti se po restoranima, no to pada u vodu jer radler i dva decilitra prirodnog soka stoje 60 kuna, a pizza od 45 do 50, i to ona obična, normalne veličine.

Komentari (1)
Pogledajte sve

nitko nikoga ne tjera na more, niti u trgovine na moru, ljudi godinama rade i znaju svoj posao, nabavi što jeftinije, prodaj što skuplje, uzmi za dva mjeseca, da možeš preživjeti cijelu godinu

New Report

Close