U Sisku otvoren BauWelt

Autor: Poslovni.hr , 26. ožujak 2015. u 10:29
Pixsell

Otvoren je treći BauWelt u Hrvartskoj u sklopu centra Supernova.

Nakon Slavonskog Broda i Varaždina, BauWelt je danas svoj treći trgovački centar otvorio i u Sisku u sklopu centra Supernova. U programu svečanog otvorenja sudjelovali su direktor BauWelta Tomislav Leko i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček koja je pozdravila je dolazak BauWelta u Sisak.

Siščani su dugo čekali na jedan ovakav sadržaj. Drago mi je što u Gradu Sisku dobivamo novog poslovnog partnera te dobivamo i 30 novih radnih mjesta što je izuzetno značajno – rekla je gradonačelnica.
Direktor Leko naglasio je kako je BauWelt na hrvatskom tržištu prisutan od studenog 2014. godine.

BauWelt je trgovina s konceptom „uradi sam“, te nudi sve za kuću, dom i vrt. Mi smo jedini centar za gradnju i dom smješteni unutar trgovačkog centra kako bi postali poželjno mjesto kupnje za cijelu obitelj. Naš je asortiman namijenjen malim i velikim majstorima te vjerujemo da će u ponudi više od 30.000 proizvoda na gotovo 5.000 metara kvadratnih svatko pronaći nešto za sebe kako bi izgradio dom po svom – rekao je Leko.
Svečano otvorenje centra imalo je i humanitarni karakter te je Tomislav Leko u ime BauWelta uručio donaciju od 15.000 kuna Udruzi Novi svijet iz Siska.

Komentirajte prvi

New Report

Close