U Rijeci prvi Ibis Styles u zemlji, a iz Accora ih najavljuju još

Autor: Marija Crnjak , 27. svibanj 2019. u 22:00
Ovaj brend slovi kao dizajnerska verzija pristupačnog Ibisa, brenda francuske kompanije Accor

Hotel će se graditi na tlu nedavno srušene zgrade propalog Elektromaterijala, bit će otvoren za dvije godine.

U Rijeci će se 2021. godine otvoriti prvi Ibis Styles Hotel u Hrvatskoj, dizajnerska verzija cjenovno pristupačnog Ibisa, jednog od brojnih brendova francuske kompanije AccorHotels.

Nakon Rixosa Libertas u Dubrovniku koji je u portfelj ušao strateškim partnerstvom Accora i turskog Rixosa prije dvije godine, te Novotela koji bi se trebao otvoriti u Zagrebu do kraja 2020. godine, ovo će biti treći Accorov hotel u Hrvatskoj. Dvadesetogodišnji sporazum o suradnji za prvi ibis Styles hotel u Hrvatskoj s Orbis Grupom, strateškim partnerom Accora u srednjoistočnoj Europi, potpisala je tvrtka Rijeka Property sa sjedištem u Rijeci, investitor i vlasnik zemljišta na kojem je nedavno srušena zgrada propale tvrtke Elektromaterijal u blizini ulaza u KBC Rijeka.

Tamo će niknuti dizajnerski hotel, jedan od čak 470 Ibis Styles hotela u 48 zemalja svijeta. Radi se o nestandardiziranom brendu koji promovira dizajn, lifestyle, domaćinsku uslugu i opuštenu atmosferu te autentičnost grada. "Ibis Styles je vodeći svjetski hotelski lanac poznat po svojim pristupačnim cijenama koji savršeno spaja udobnost i prepoznatljiv dizajn. Ovaj dobro poznati brend omogućuje nam veliku fleksibilnost u izgradnji osobnosti našeg hotela, bilo da se radilo o jastuku, kupaonici, baru ili sveukupnom unutarnjem dizajnu. Imamo prostora za ispričati priču o Rijeci kroz svaki detalj.

Ovakvog proizvoda još nema u Hrvatskoj i sigurni smo da Ibis Styles donosi novu razinu kvalitete, energije i gostoljubivosti na tržište Rijeke i Hrvatske", izjavio je u jučerašnjoj objavi zastupnik tvrtke Rijeka Property, čiji je direktor Švicarac Peter Paul Fischer. Radovi na hotelu ibis Styles Rijeka bi trebali započeti prije kraja ove godine, a investicija iznosi 18,5 milijuna eura. Hotel će imati 150 soba, bar, restoran, četiri konferencijske dvorane i sobe za sastanke te wellness.

Dizajn će gostima približiti industrijsko nasljeđe lučkoga grada Rijeke, a u hotelu će se zaposliti oko 45 ljudi. "Uzbuđeni smo da su naši partneri odabrali brend Ibis Styles te nas iz Orbisa i Accora za ovako značajan hotelski projekt. Rijeka kao najveća luka u Hrvatskoj nudi istovremeno robusno poslovno okruženje te ležerne sadržaje. Definitivno vidimo još prilika za razvoj, ne samo u Rijeci i glavnom gradu, već i na području cijele Hrvatske", kazao je Frank Reul, voditelj razvoja za srednjoistočnu Europu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close