U potpunosti je ugašen požar u C.I.O.S.-u

Autor: Objava za medije , 16. travanj 2014. u 13:42
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Danas u ranim jutarnjim satima u potpunosti je ugašen požar u C.I.O.S.-u, priopćeno je iz Gradskog ureda za hitne situacije.

Danas u ranim jutarnjim satima u potpunosti je ugašen požar u C.I.O.S.-u, priopćeno je iz Gradskog ureda za hitne situacije. 

Nakon večernje smjene kroz noć je na požarištu bilo 10 profesionalnih vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i 10 dobrovoljaca iz društava Šestine i Vrapče Jug. 

Nakon jutarnje smjene vatrogasaca na terenu su ostala tri profesionalna vatrogasca koji čuvaju požarište.      

Budući je požar ugašen, a sve analize zraka, tla i povrća nisu ukazivale na odstupanje od  graničnih vrijednosti  Zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ preporučuje građanima da najnormalnije obavljaju sve svoje aktivnosti. 

Ured za upravljanje u hitnim situacijama zahvaljuje se svim vatrogascima, PU zagrebačkoj, gradskim zavodima, državnim institucijama, Zagrebačkom holdingu  i privatnim tvrtkama na profesionalno odrađenoj intervenciji u C.I.O.S.-u. Iznimnom profesionalnošću, suradnjom i nesebičnim naporima uspjeli smo u najkraćem mogućem roku ugasiti požar na C.I.O.S-u i zaštititi zdravlje građana grada Zagreba. 

Komentirajte prvi

New Report

Close