U posljednjih mjesec dana zaposlili su 20 novih djelatnika, a planiraju još 50

Autor: Poslovni.hr , 18. veljača 2013. u 10:28
Sandra Gobin, članica Uprave Unilinea (Press foto)

Od početka 2013. godine turistička kompanija Uniline zaposlila je dvadeset novih djelatnika.

U vrijeme najveće krize, stalnog pada zaposlenosti, turistička kompanija Uniline u posljednjih je mjesec dana povećala broj zaposlenika za gotovo 10 %, priopćeno je iz te kompanije.

Riječ je o potrebama kompanije u segmentima poslovanja koji posljednjih dvije godine značajno rastu. Kroz povećanje obujma poslovanja, logična je potreba za povećanjem stručnog kadra, kažu.

Većim dijelom se radi o operativnim kadrovima na razini turističkih usluga, dok se manji dio zapošljavanja odnosi na potrebe administrativnih kadrova. Broj zaposlenika povećava se u svim podružnicama kompanije, pa tako bilježe nova zapošljavanja u Istri, Zagrebu, Dubrovniku, Splitu i Rijeci.

Među novozaposlenima u 2013. godini je i šest osoba prema programu stručnog osposobljavanja, a po toj osnovi Uniline namjerava zaposliti još deset djelatnika.

Uniline će u narednih nekoliko mjeseci tražiti i dodatan broj stručnih kadrova. Prema definiranom planu zapošljavanja u navedenom periodu trebalo bi se zaposliti novih pedeset djelatnika.

Time će Uniline, vodeća domaća turistička kompanija, narasti na broj od preko 250 zaposlenika.

Sandra Gobin, članica Uprave naglašava kako je ovo dosad najveći broj novih kadrova koji je u tako kratkom roku zaposlen u Unilineu. „Uniline zadnjih godina bilježi rast na svim područjima, kako poslovanja, tako i broja zaposlenika. U posljednje dvije godine se nova zapošljavanja kontinuirano dešavaju prateći zacrtanu strategiju razvoja, no početkom ove godine smo zabilježili najveći rast broja novih kadrova. S obzirom na postignute rezultate u protekloj godini, kao i poslovne planove godine koja je pred nama, u narednom ćemo periodu zapošljavati dodatne kadrove. U planu je zapošljavanje pedeset novih djelatnika, a do kraja godine očekujemo dodatni rast zapošljavanja za novih 10 do 15%“, kazala je. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Zaposlili? Mislim da je to ono “strucno usavrsavanje” gdje vas firma koristi kako hoce a drzava placa…

[emo_palacg]

New Report

Close