‘U ovom trenutku za proizvodnju čak 13 artikala SPAR robnih maraka koristi se mlijeko hrvatskih mljekara’

Autor: Poslovni.hr , 02. prosinac 2013. u 16:43
Photo: Petar Glebov/PIXSELL

S obzirom na nedavne napise nekih medija u iz trgovačkog lanca Spar odlučili su dostaviti medijima nekoliko informacija o “uspješnoj suradnji SPAr Hrvatske i domaćih mljekara i prerađivača mlijeka”.

S obzirom na nedavne napise nekih medija u iz trgovačkog lanca Spar odlučili su dostaviti medijima nekoliko informacija o "uspješnoj suradnji SPAr Hrvatske i domaćih mljekara i prerađivača mlijeka".

"Od početka poslovanja SPAR Hrvatska je usmjeren na kvalitetnu suradnju s hrvatskim proizvođačima. Od 2005.godine mnogi mali proizvođači su rastući zajedno sa SPAR-om razvili svoje poslovanje i od lokalnih postali nacionalni proizvođači", navodi se u priopćenju.

Odluka o partnerstvu s lokalnim proizvođačima uvijek se temeljila isključivo na kvaliteti proizvoda, dodaju. "Svjesni poteškoća, posebna pažnja i trud se uložio u partnerstvo s hrvatskim mljekarima. U ovom trenutku za proizvodnju čak 13 artikala SPAR robnih maraka koristi se mlijeko hrvatskih mljekara i prerađivača mlijeka. Za razliku od mnogih poznatih brandova, S-Budget mlijeko, proizvod KIM mljekare iz Karlovca, niti u najtežim trenucima afere s aflatoksinom nismo ga morali povlačiti s polica. S Euromilkom iz Beloslavca i Dukatom uspješno surađujemo na proizvodnji još 5 artikala iz ove robne marke. SPAR Premium je ekskluzivna robna marka čiji artikli moraju proći stroge kontrole i kriterije prije nego postanu Premium. Sir Trapist Premium, Paški sir Premium i Zagorski sir Premium proizvode se u pogonima Zdenke iz Velikih Zdenaca, Sirane Gligora iz Kolana s otoka Paga i Euromilka. U još jednoj SPAR-ovoj robnoj marki proizvoda vrhunske kvalitete, a to je SPAR marka kvalitete imamo još nekoliko proizvoda domaće tvornice mlijeka Dukat. SPAR će nastaviti suradnju i partnerstvo sa svojim dobavljačima a hrvatski mljekari svakako će dobiti podršku za plasman kvalitetnih proizvoda koji će se pod SPAR robnim markama plasirati na policama hrvatskih SPAR i INTESRAPR trgovina", navode u priopćenju.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close