U ovom opatijskom hotelu okupljat će se ljubitelji šaha, bridža, sudokua…

Autor: Marija Crnjak , 12. kolovoz 2014. u 15:05
Hotel Royal, Press photo

Grupacija Milenij hoteli uložila je ukupno 12 milijuna eura.

Ovih dana svoje prve goste primio je novi opatijski hotel Royal, u koji je grupacija Milenij hoteli uložila ukupno 12 milijuna eura. Njegovim otvorenjem realizirana je i najveća ovogodišnja investicija grupacije Milenij hoteli, ali i najveća investicija u opatijski turizam u godini kada se obilježava 170 godina organiziranog turizma u Opatiji, ističu u kompaniji.

Hotel Royal nalazi se odmah uz opatijski Lungo mare i u njemu su uređene 54 luksuzne sobe i apartmana te dvoranom Royal koja može primiti do tisuću osoba. Hotel je zamišljen kao centar i mjesto okupljanja ljubitelja misaonih igara – šaha, bridža, sudoku-a i ostalih.  Uz recepciju hotela nalazi se tako i Royal Club Caffé u sklopu kojega je uređena i biblioteka te stolovi za popularne misaone igre. Na donjoj etaži hotela nalazi se kavana Mahler koja je ime dobila po prvom vlasniku ville koja se nalazila na mjestu današnjeg hotela Royal Juliusu Mahleru.

Kavana s terasom smještena je tik uz Lungo mare, a ponudu kavane čine domaći kolači i slastice iz vlastite proizvodnje Milenij hotela, ističu u Mileniju. Inače, Milenij hoteli ove godine u svoje poslovanje na opatijskoj rivijeri uložili su ukupno 18 milijuna eura, u što osim Royala ulaze još dvije investicije, u Hostel Link u Lovranu, te Gastro Svijet hotela Continental.

Komentirajte prvi

New Report

Close