U koncesiju poduzetnicima do 80 benzinskih

Autor: Poslovni dnevnik , 29. rujan 2014. u 16:55
Zasad 16 Ininih benzinskih u novom modelu/ M. Mrkonjić/PIXSELL

Nakon analize poslovanja crpki koje rade po novom modelu, odluka o novom broju.

Uprava Ine na sjednici 24. rujna podržala je daljnju primjenu novog operativnog modela na benzinskim postajama, u kojem Ina zadržava vlasništvo nad maloprodajnom imovinom a partner upravlja tim resursima za naknadu, priopćili su u petak iz Ine.

Konačna odluka Uprave o proširenju na daljnjih 60 do 80 benzinskih postaja potkraj ove i početkom sljedeće godine očekuje se nakon detaljne analize poslovanja postaja dosad uključenih u projekt, koja će se provesti u četvrtom tromjesečju ove godine. Trenutačno 16 Ininih benzinskih postaja u zagrebačkoj regiji posluje po novom modelu, koji je, ističu iz Ine, uobičajen u maloprodajnom poslovanju vodećih svjetskih naftnih kompanija i ne podrazumijeva izdvajanje maloprodajnog poslovanja.

"Analiza poslovanja Ininih benzinskih postaja koje su dosad preuzeli poduzetnici pokazuje pozitivne pomake u kvaliteti usluge i efikasnosti poslovanja, što je glavni razlog proširenja projekta. Iako imamo velik broj prijava, i dalje pozivamo sve zainteresirane da se prijave", rekao je Darko Markotić, Inin izvršni direktor za Trgovinu na malo, napominjući da se poziv posebno odnosi na Inine zaposlenike. 

Komentirajte prvi

New Report

Close