Kentbank uvodi povlašteni tečaj na iznose veće od 100 eura

Autor: Poslovni.hr , 11. srpanj 2013. u 14:14
Pixsell

Konkretno, to znači da svaki klijent s iznosom većim od 100 eura, može promijeniti navedenu valutu po još povoljnijem tečaju od tečaja na redovnoj tečajnoj listi Banke.

Kentbank d.d.  nudi nove pogodnosti svim svojim klijentima. Od idućeg tjedna povlašteni tečaj dobiva svaki klijent s iznosom većim od 100 € ( do sada je za povlašteni tečaj trebalo zadovoljiti iznos od 5.000 €), izvijestili su iz te banke.

Konkretno, to znači da svaki klijent s iznosom većim od 100 eura,  može promijeniti navedenu valutu po još povoljnijem tečaju od tečaja na redovnoj tečajnoj listi Banke.

"Navedenom promjenom  za mjenjačko poslovanje u  valuti EUR, Kentbank d.d. želi dodatno pojačati nerizično poslovanje banke , te posebno  istaknuti  već sada najpovoljnije tečajeve i uvjete za mjenjačke poslove sa stanovništvom u podružnicama Banke.KentBank d.d. najavljuje i dodatne pogodnosti za stanovništvom za transakcije sa većim iznosima valute. Primjena  povlaštenog tečaja već od 100 EUR počinje se primjenjivati u svim podružnicama KentBank od ponedjeljka 15.07.2013. godine", poručuju.

Komentirajte prvi

New Report

Close