U Agrokoru božićnica 1500 kn

Autor: Darko Bičak , 26. studeni 2018. u 22:00
Izvanredni povjerenik Fabris Peruško/Robert Anić/PIXSELL

Posrnuli div lani zaposlio više od 1300 radnika u Konzumu.

Zaposlenici Agrokora dobit će božićnice u iznosu od 1500 kuna, a za što je Izvanredna uprava osigurala ukupno 35 milijuna kuna, objavili su iz te tvrtke.

Dogovor o isplati prigodne nagrade, koja će biti 50 posto veća nego lani potpisan je jučer s reprezentativnim sindikatima potpisnicima kolektivnih ugovora u kompanijama koje su u većinskom vlasništvu Agrokora u Hrvatskoj.

Dogovorom je potvrđen i dar za djecu u iznosu do 600 kuna za svako dijete, kao i poklon paketi i prigodne božićne predstave za više od 9000 djece Agrokorovih zaposlenika. 

Fabris Peruško, izvanredni povjerenik Agrokora, tim je povodom komentirao kako je ovaj dogovor važan jer su njime dodatno nagradili svoje zaposlenike koji su, jednako kao i kompanije u kojima rade, u posljednjem razdoblju bili izloženi brojnim izazovima koje su timski i zajedničkim snagama uspješno savladali.

Njegova zamjenica Irena Weber dodala je da je Agrokor u proteklom razdoblju unaprijedio poslovanje čitavog koncerna, a što uključuje i 1300 novozaposlenih ljudi samo u maloprodaji i logistici Konzuma.   

Komentirajte prvi

New Report

Close