Tvrtke mogu ući u ‘zonu’

Autor: Sergej Novosel Vučković , 24. travanj 2019. u 21:59
Foto: Getty Images

Prijave se primaju do 13. svibnja na stranici budiuzoni.hr, nakon čega stručna komisija odabire najboljih 10 za ulazak u akcelerator, gdje mogu računati na individualizirani pristup i intenzivnu mentorsku podršku.

Čakovečka ACT Grupa, zajednica društvenih poduzetnika, raspisala je poziv za novi program podrške hrvatskim društvenim tvrtkama, tzv. impact poduzetnicima, kojim će im kroz intenzivni šestomjesečni akcelerator omogućiti da uđu u fazu rasta i razvoja poslovanja. Program je nazvan U zoni i provodi se s Europskim fondom za jugoistočnu Europu (EFSE) i Erste bankom, a ACT Grupa namijenila ga je mikro ili malim poduzetnicima koji imaju dugoročni pristup stvaranju pozitivne promjene, odnosno da im je u poslovanju na umu ne samo ekonomski već i ekološki i društveni ciljevi.

Prijave se primaju do 13. svibnja na stranici budiuzoni.hr, nakon čega stručna komisija odabire najboljih 10 za ulazak u akcelerator, gdje mogu računati na individualizirani pristup i intenzivnu mentorsku podršku. Tih 10 će se u prosincu predstavljati mogućim investitorima. Aplicirati mogu svi koji, npr., žele poboljšati proizvod ili uslugu, lansirati nove, povećati proizvodnju i učinkovitost, ući na nova tržišta, izmijeniti poslovni model u onaj impact poduzetništva. 

Komentirajte prvi

New Report

Close