Tvrtka Kerumove supruge pred stečajem zbog nepodmirenog duga

Autor: Poslovni.hr , 30. listopad 2017. u 15:53
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U posljednje je vrijeme sve više poduzetnika koji upravljaju vrijednom imovinom, a koji u zadnje vrijeme zaboravljaju podmiriti relativno male minuse na računima svojih tvrtki.

Trgovački sud je 18. listopada objavio oglas o namjeri pokretanja stečaja nad tvrtkom "Latebra", u čijem je portfelju više tisuća kvadrata zemljišta na Prvoj vodi na Marjanu vrijednih milijun eura, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, Željko Kerum na tom je zemljištu htio graditi ugostiteljski objekt, protiv čega su glasno prosvjedovali brojni građani i ugledna lica. Kao vlasnica tvrtke vodi se njegova supruga Fani Horvat, supruga bivšeg gradonačelnika Željka Keruma, koji je sadašnji partner HDZ-a u gradskoj vlasti. 

No, Fina je stečaj nad 'Latebrom' pokrenula zbog 5012 kuna nepodmirenih obaveza na bankovnom računu u neprekidnom razdoblju od 120 dana. 

Fina je već jednom ranije tražila stečaj te tvrtke jer joj je 1. rujna 2015. godine račun bio blokiran 190 dana na sitnih 1134 kune. Minus je poslije podmiren.

U posljednje je vrijeme sve više poduzetnika koji upravljaju vrijednom imovinom, a koji u zadnje vrijeme zaboravljaju podmiriti relativno male minuse na računima svojih tvrtki. Nakon protekla četiri mjeseca to ne može ostati nezamijećeno jer se tad aktivira Fina, piše Slobodna Dalmacija. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Zdravo, trebate li zajam uz nisku kamatu od 5%? Jeste li odbijeni bankovne zajmove jer nemate nikakvih kolaterala ili imate loše kreditne? Jeste li umorni od stresova banaka? Onda ste na pravom mjestu kontaktirajte nas sada putem e-maila (josefinavaleraloanfirm@gmail.com)

New Report

Close