Tribine za legalizaciju odbijene u tri gradske četvrti

Autor: Poslovni.hr , 23. veljača 2013. u 13:36
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Od ukupno 17 gradskih četvrti, tri su izostale s rasporeda tribina za legalizaciju bespravne gradnje.

Od ukupno 17 gradskih četvrti, tri su izostale s rasporeda tribina za legalizaciju bespravne gradnje, a koje Grad Zagreb organizira radi boljeg informiranja građana o postupku legalizacije. To su Trešnjevka – jug, Donji grad i Gornji Grad – Medveščak, piše Večernji list.

"Vijeća tih četvrti nisu bila zainteresirana za takva objašnjenja građanima jer, kažu, nema potrebe za time", rekao je Davor Jelavić, pročelnik Gradskog ureda za graditeljstvo, a predsjednici gradskih četvrti samo su potvrdili njegove navode.

"Konzultirali smo se i smatramo da tribine nisu potrebne jer iz priče s građanima nismo shvatili da su zainteresirani", rekao je Saša Molan, predsjednik Gradske četvrti Trešnjevka – jug. Dodaje da je sedamdeset posto obiteljskih kuća i zgrada sagrađeno i već dugo stoje na istom mjestu, a ponešto ilegalne gradnje postoji među modernim dijelovima naselja. Dvije gradske četvrti u centru također se nisu odlučile na tribinu jer, smatraju, nelegalne gradnje uopće nema na području Donjeg i Gornjeg grada.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Kukuriku štetočine nastavljaju uništavati Hrvatsku , nastavljaju uništavati Hrvatsku imovinu , nastavljaju uništavati imovinu Hrvatskih građana !

Rušenjem 10.752 “bespravnih” građevina uništit će 1.000.000.000,00 eura ,
(jednu miliardu ! eura ili 7.500.000.000,00 kuna)
Hrvatske vrijednosti koju su stvorili Hrvatski građani .

Vlada koja nezna pokrenuti Hrvatsku , koja nezna zaposliti ljude , dokazat će se uništavanjem imovine vrijednih ljudi .

Osobno nisam pogođen , svi moji objekti imaju papire .

New Report

Close