Trgovački lanac znatno smanjio udio soli u kruhu koji peče u vlastitim trgovinama

Autor: Poslovni.hr , 26. siječanj 2018. u 14:30
Foto: Thinkstock

Kruh sa smanjenim udjelom soli kupci od početka siječnja mogu pronaći na policama dućana.

SPAR Hrvatska je smanjio udio soli u kruhu, koji se svakodnevno peče u INTERSPAR pekarnicama na 1,4 posto, što je preporučena količina od strane svjetskih zdravstvenih stručnjaka. Kruh sa smanjenim udjelom soli kupci od početka siječnja mogu pronaći na policama svih INTERSPAR i SPAR poslovnica.

SPAR je udio soli u svih svojih 30-ak vrsta kruha s oko dva posto smanjio na preporučenih 1,4 posto, a u nekima i na manje.

„SPAR Hrvatska ovom izmjenom recepture omogućuje promjene u prehrambenim navikama svojih kupaca”, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Komentirajte prvi

New Report

Close