‘Treba srušiti sadašnju SDP-ovu i sljedeću HDZ-ovu vlast’

Autor: Agencija VLM , 02. ožujak 2013. u 12:00
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL

Osim prosvjednika aktivni su bili i hakeri s Facebook stranice Anonymous Požega

Na poziv Anonymousa u požeškoj pješačkoj zoni ispred zgrade Općinskog suda okupilo se tridesetak građana s nekoliko transparenata. Nitko se nije pojavio s maskom.

'Strašno sam ogorčen i zato sam došao. Svi problemi u našem društvu počeli su s privatizacijom i pretvorbom. Nezadovoljan sam i što se u Požegi ništa ne događa što bi pokrenulo otvaranje radnih mjesta. Grade se neke nebitne ceste, a ništa se ne poduzima da ljudima imaju posla', poručio je jedan od prosvjednika. Branko Matić došao je, kako kaže dati podršku mladima.

'Nažalost, mladih je na ovom prosvjedu premalo što je žalosno. Treba srušiti sadašnju SDP-ovu i sljedeću HDZ-ovu vlast', poručio je Matić. Na nekim transparentima je pisalo i "Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost", „Narod traži kruha, treba mu izbiti iz glave navike iz starog režima“, "Predsjedniče, vi imate ZAMP, a građani ovrhe. Nova pravednost" i sl.

Osim prosvjednika aktivni su bili i hakeri s Facebook stranice Anonymous Požega koji su tijekom tjedna u nekoliko navrata rušili službene stranice Grada Požege. Kao razlog sinoćnjeg rušenja naveli su nedostatak električne energije u Jagodnjaku, odnosno na igralištu Šicane.

Komentirajte prvi

New Report

Close