Tražite posao? Zapošljavaju M SAN, Rimac Automobili, HG Spot…

Autor: Poslovni.hr , 17. veljača 2015. u 11:49
Mate Rimac, vlasnik tvrtke Rimac automobili. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Svakog utorka u suradnji sa specijaliziranim portalom posao.hr donosimo vam najsvježije vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Svakog utorka u suradnji sa specijaliziranim portalom posao.hr donosimo vam najsvježije vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

1. Tvrtka Ured za podršku dio je M SAN grupacije u Hrvatskoj, a zapošljavaju Stručnog suradnika u financijama (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Vaši budući zadaci uključuju sudjelovanje u organizaciji financijskih procesa, planiranje i analiza financijskih aspekata poslovanja, ugovaranju uvjeta s bankama i ostalim financijskim i osiguravajućim institucijama.  Prijavite se za posao putem linka.

2. Tvrtka Rimac Automobili vodeća je u proizvodnji vrhunskih električnih vozila. Osim automobila, bave se još i proizvodnjom električnih bicikala Greyp i za svoj tim traže kandidate na poziciji 'Chief Operations Officer (m/f)'. Uvjete rada pročitajte u oglasu za posao.

3. Polleo Sport je brzorastući i najveći specijalizirani lanac trgovina sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju. Za svoj tim u Zadru traže kandidate za rad na poziciji Sportski savjetnik/prodavač (m/ž). Prijavite se za posao do 23. veljače putem linka.

4. Novi oglas za posao ima Hotel Le Méridien Lav u Splitu, a traže kandidata za rad na poziciji Events manager / Exacutive (m/f). Od kandidata se očekuje najmanje 2 godine iskustva ua C-B poslovanju u hotelskoj industriji i izvrsno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se za posao putem linka.

5. HGspot zapošljava više djelatnika na poziciji Voditelj ključnih kupaca – Stručno osposobljavanje (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Vaši budući zadaci uključuju praćenje tržišta, identifikacija i realizacija novih poslovnih prilika te praćenje tržišta, identifikaciju i realizacija novih poslovnih prilika. Uvjete rada pročitajte u oglasu na posao.hr-u

6. Norveška tvrtka Recrew traži osobu za radno mjesto 'Electrical Fitter / Engineer (m/f)' s mjestom rada u Norveškoj. Prijavite se za posao putem linka.

7. Tvrtka TGT Adriatik traži kandidate za radno mjesto Voditelj gradilišta (m/ž) s mjestom rada u Puli. Od kandidata se očekuje radno iskustvo u trajanju od 3-4 godine,  vozačka dozvola B kategorije i visoka motiviranost za rad. Detaljne informacije pročitajte u oglasu.

8. Novi oglas za posao ima tvrtka Incite kod, a zapošljavaju Voditelja kategorije proizvoda za mame i bebe (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Vaši budući zadaci uključuju izradu strateških i taktičkih ciljeva za grupu proizvoda i pripremu ulaska novih proizvoda na tržište. Prijavite se za posao do 20. veljače putem linka.

9. Hill International za klijenta vodeću tvrtku koja više od dva desetljeća uspješno posluje na hrvatskom i tržištima regije traži osobe za radno mjesto Voditelj financija i računovodstva (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Uvjete rada i buduće zadatke pročitajte u oglasu za posao.

10. posao.hr za klijenta traži osobe za radno mjesto Voditelj ključnih kupacam (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu i Oroslavju. Od kandidata se očekuje v dobro znanje rada na računalu (MS Office), pregovaračke vještine,  prezentacijske vještine i vještine vođenja tima. Prijavite se za posao putem linka do 02. ožujka.

Komentirajte prvi

New Report

Close