Tražite posao? Zapošljavaju Corvus, BIPA, Institut za menadžment, PBZ, Auto Benussi…

Autor: Poslovni.hr , 06. prosinac 2016. u 11:52
Foto: Anto Magzan / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Corvus Info d.o.o. je poduzeće koje nakon više od jednog desetljeća iskustva u razvoju cjelovitih rješenja za web trgovine predvodi trendove na tržištu eCommerca u regiji. Trenutno je obavljen oglas za radno mjesto: Poslovni analitičar (m/ž), Zagreb. Posao uključuje komunikaciju s klijentima, analizu zahtjeva, prijedloge rješenja, izradu funkcionalne specifikacije, testiranje implementiranog sustava, izrada dokumentacije, te usku suradnju sa programerima, integratorima i testerima. Opširnije pronađite ovdje.

S obzirom na dinamičan razvoj tvrtke, GTV je u potrazi za kandidatom za radno mjesto Junior Customer Support Specialist (m/ž) – radno mjesto u Zagrebu. Odgovornost uključuje pružanje složene korisničke podrške za klijente u Italiji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori, kao i razvijanje i održavanje veza sa postojećim i budućim klijentima. Tvrtka nudi ugovor o stalnom zaposlenju, mogućnost osobnog razvoja i iskustvo u multinacionalnoj tvrtki. Opširnije potražite ovdje.

BIPA zapošljava Executive Office Managera (m/ž) koji će biti poveznica između vodstva i Uprave kompanije. Također, osoba će biti odgovorna za komunikaciju i vezu sa zaposlenima, ali i interakciju sa vanjskim partnerima, kao i za razne prezentacije u ime Uprave kompanije. Za prijavu je potrebno 3-5 godina radnog iskustva u administraciji, te sposobnost upravljanja povjerljivim materijalima i informacijama. Opširnije pronađite ovdje.

Uspješna domaća grupacija Victus Grupa zapošljava Koordinatora kadrovskih poslova (m/ž), a u opisu posla ističe se odgovornost za pravovremenost i točnost poslova kadrovske administracije, odgovornost za prikupljanje podataka o novim djelatnicima, te odgovornost za pravovremeno i kvalitetno formiranje ugovora o radu. Imate li minimalno SSS, minimalno 2 godine iskustva na poziciji s navedenim opisom posla, te odlično poznavanje područja radnog prava, prijavite se ovdje za posao.

S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga Privredne banke Zagreb d.d., tražimo analitične i proaktivne osobe zainteresirane za izazovni korak u karijeri na radnom mjestu: Pripravnik/analitičar (m/ž) u Financijskim i tržišnim rizicima (mjesto rada Zagreb). Radno mjesto pripravnika/analitičara u financijskim i tržišnim rizicima obuhvaća operativno sudjelovanje u procesu upravljanja tržišnim rizicima te razvoju i održavanju modela kvantifikacije tržišnih rizika. Konkretni radni zadaci uključuju dnevno mjerenje, praćenje i izvještavanje o izloženosti financijskih i tržišnim rizicima te razvoj i održavanje modela korištenih za procjenu navedenih rizika. Opširnije pronađite ovdje.

Tvrtka AUTO BENUSSI D.O.O. zapošljava djelatnika na sljedećem radnom mjestu: Servisni savjetnik u poslovnici Jaguar Land Rover (m/ž). Tvrtka traži odgovornu, dinamičnu i visoko motiviranu osobu s iskustvom od najmanje 3 godine na istim ili sličnim poslovima i motivacijom za rad unutar svjetski priznatog branda. Vaši glavni zadaci bit će organizacija posla, recipročna komunikacija sa strankama i odgovornost za funkcioniranje posla unutar našeg prodajno-servisnog centra. Opširnije pronađite ovdje.

Institut za menadžment zapošljava honorarne predavače za predavanje na obrazovnom programu farmaceutski tehničar. Potrebno je minimalno 5 godina iskustva u farmaciji ili medicini, a poželjno je i iskustvo u predavanju, držanju prezentacija, radionica i seminara. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Želite raditi u agilnoj i poticajnoj okolini koja svoju tržišnu poziciju i razvoj gradi na stvaranju poslovnih vrijednosti za korisnike? Postanite dio KING ICT tima kao SAP tehnički konzultant (m/ž) u Zagrebu. SAP administrator treba biti spreman: instalirati, podešavati, analizirati i rješavati poteškoće u radu sa sustavima baziranim na SAP tehnologijama, aktivno sudjelovati u radionicama definiranja dizajna rješenja, pružati podršku funkcionalnom timu u definiranju i izvršavanju poslovnih zahtjeva, i dr. Prednost će imati kandidati sa odličnim znanjem engleskog jezika u govoru i pismu. Opširnije potražite ovdje.

Int-Service d.o.o. zapošljava Poslovnog asistenta – inokorespondenta za talijanski i engleski (m/ž). Zaposlenik će voditi razne izvještaje i evidencije za Poslodavca i klijente, surađivati s timom u knjigovodstvu, te prevoditi bilance i svu korespondenciju na talijanskom i engleskom jeziku, i dr. Posebne pogodnosti su korištenje poslovnog automobila i mobitela, moguć je ugovor na neodređeno radno vrijeme, kao i napredovanja u poslu. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Posao.hr za klijenta traži sposobnog, proaktivnog i iskusnog Area Managera (m/ž) s profesionalnim "strujanjem" negdje između prodaje i menadžmenta. Zaposlenik će biti odgovoran za vođenje maloprodaje na dnevnoj bazi, ali i uključen u svakodnevno usklađivanje i suradnju s različitim sektorima društva, uključujući i marketing, logistiku i HR. Tvrtka nudi konkretnu plaću uz beneficije. Opširnije pronađite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close