Tražite posao? Tvrtka nudi minimalnu plaću od 2000 eura bruto, regres, božićnicu...

Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži Voditelja prodaje IT rješenja i usluga s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Opis posla biti će savjetovanje klijenata o njihovim poslovnim potrebama, priprema ponuda, provdeba ugovora i zaključivanje transakcija. Tvrtka nudi minimalno 2000 eura bruto mjesečnu plaću te plaćeni prijevoz, regres i božićnicu. Ako ste zainteresirani za ovaj posao, prijavite se ovdje.

Zagrebački prometni zavod traži Stručnog suradnika za računovodstvene i financijske poslove. Neki od zadataka ovog radnog mjesta su obračun PDV-a, obračun plaća i ostalih naknada, poslove platnog prometa. Uvjeti su VŠS/VSS ekonmoskog smjera, najmanje 3 godine radnog iskustva te izražene analitičke sposobnosti. Brza prijava.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže Prodajnog predstavnika u Sesvetama. Komercijalni kontakti i obilasci kupaca te redovito tjedno i mjesečno izvještavanje samo su neki od zadataka ovog radnog mjesta. Ako imate minimalno 2 godine radnog islustva u veleprodaji te minimalno SSS obrazovanje, prijavite se ovdje.

Građevinska tvrtka Strabag traži Stručnjaka za suradnicu/Suradnika u timu Hosting & Cloud Services. Osoba će biti zadužena za administraciju i praćenje IT komponenti, podršku tijekom implementacije tehničkih i organizacijskih sigurnosnih mjera kao i analize i inspekciju procesa. Ukoliko ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Stručnog suradnika za upravljanje podacima zaanalizu rizika. Osoba će biti odgovorna za organizaciju poslovanja iz područja upravljnja rizicima, izrada i priprema podataka za upravljanje rizicima za potreber grupe. Potrebna je VSS ekonmskog smjera, poznavanje SQL i Power BI-a te analitičke sposobnosti. Prijavite se ovdje.

Tvrtka GEO TEAM SYSTEMS d.o.o., traži geodeta te raspisuje natječaj za prijam radnika (više izvršitelja m/ž) u stalni radni odnos uz probni rok od 6 mjeseci na puno radno vrijeme. Posao uključuje iskolčavanje i prikupljanje podataka na terenu te obrada istih, sastavljanje elaborata i završnih izvješća. Mjesto obavljanja posla je Švedska i Hrvatska. Brza prijava.

Lumia traži Učitelja razredne nastave. Ako želiš biti dio jedinstvenog projekta - prvog privatnog produženog boravka u Splitu, prijavi se ovdje.

Kompanija Boxmark Leather uspješna je multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima. Jedna su od vodećih proizvođača kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju. Traže Kontrolera koji će biti zadužen za obračun po mjestima troška, kalkulacije troškova proizvoda i procjena pojedinih zaliha. Ako poznajete knjigovodstveni proces i imate minimalno jednu godinu radnog iskustva u kontrolingu industrijskih pogona. Brza prijava.

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, ima otvoreno radno mjesto za odvjetničkog vježbenika/icu bez ili sa položenim pravosudnim ispitom u Zagrebu. Ukoliko želite stimulativnu plaću, rad s vodećim svjetskim odvjetničkim društvima i u poticajnoj sredini, prijavite se ovdje.

Tvrtka TOI TOI traži Administrativno knjigovodstvenog referenta. Osoba će biti zadužena za vođenje administracije i kjnigovodstva, radne naloge, fakture te komunikaciju s klijentima. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Komentari (0)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve