Tražite posao? Ovoga tjedna zapošljavaju Fina, Falkensteiner, Medisal, Labtim Adria…

Autor: Poslovni.hr , 28. kolovoz 2018. u 11:19
Foto: Kristina Štedul Fabac / Pixsell

najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na poziciji: Executive Chef (m/ž), u Boriku. Ukoliko imate petogodišnje iskustvo u hotelu s 4 zvjezdice, a poznajete internacionalnu kuhinju i imate iskustva i vještine prezentiranja hrane, ovo je prilika za vas. Kliknite na brzu prijavu.

Njemačka tvrtka MADRIA GmbH s poslovnicom u Zagrebu, traži osobu sa znanjem njemačkog jezika za poziciju: Voditelj poslova za njemačko tržište (m/ž). Očekivana početna plaća je 5 000 kn + stimulans. Imate mogućnost putovanja u Njemačku, Austriju i Sloveniju na sastanke, seminare i edukacije? Prijavite se ovdje.

Financijska agencija (Fina) ima 3 otvorene pozicije do 31.08. Požurite i aplicirajte za sljedeća radna mjesta: Suradnik za podršku poslovnom centru (m/ž), Suradnik za IT podršku poslovnom sustavu (m/ž), Viši specijalist za tehnologiju (m/ž). Provjerite koji su uvjeti i ubrzajte prijave.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger GmbH zapošljava na poziciji: Controller (m/ž) za splitsku regiju. Ukoliko ste potkovani znanjem iz financija (2-3 godine iskustva), poznajete engleski i/ili njemački jezik, sjajno operirate s MS Office paketom, a imate i vozačku dozvolu B kategorije, prijavite se

DEKRA zapošljavanje d.o.o. agencija je za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnijenja te za pružanje intelektualnih usluga. Za klijenta CADCAM Grupu traži se PLM konzultant (m/ž) za rad u Zagrebu. Od odgovornosti izdvaja se aktivno sudjelovanje u realizaciji prodajnih aktivnosti, implementaciji i uspješnom završetku implementacije PLM rješenja i usluga. Opširnije potražite ovdje

Kopun i Kopun d.o.o., obiteljska je tvrtka koja u hrvatskom vlasništvu pruža revizije poreznog i poslovnog savjetovanja. Društvo je članica svjetske mreže nezavisnih računovodstvenih i savjetodavnih tvrtki, a na tržištu posluje od 1990. godine. Trenutno ima raspisana 2 natječaja: Asistent u reviziji (m/ž) i Specijalist obračuna plaća (m/ž). Klikom na link doznajte više. 

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava na poziciji: Store Manager/Deputy Manager (m/ž) u Puli. Očekuje vas rad u mladom i dinamičnom okruženju, a vaš posao uključuje postizanje prodajnih rezultata. Trebate SSS, dvogodišnje iskustvo u tekstilnoj industriji, komunikacijske i organizacijske vještine. Prijave su ovdje.

Labtim Adria d.o.o.traži marljivu osobu sa smislom za prodaju koja će se sa svojim entuzijazmom uklopiti u tim stručnjaka na radnom mjestu: Prodajni predstavnik (m/ž). Ako volite svakodnevne izazove bez rutine, želite unaprijediti svoje znanje i pronalazite se u opisu posla, pošaljite nam svoj životopis i molbu putem linka za brzu prijavu.

Dom Medisal, dom za starije osobe koji posebnu pažnju posvećuje vrhunskoj i profesionalnoj usluzi osobama starije dobi te kontinuirano radi na vlastitom stručnom, tehnološkom i kadrovskom razvoju, proširuje tim na 4 pozicije: Medicinska sestra/tehničar, Njegovateljica/Njegovatelj, Servirka (m/ž), Spremačica (m/ž). Detaljno o uvjetima provjerite klikom na link.

Venema d.o.o. zapošljava Računovođu (m/ž) u računovodstvenom servisu s velikim mogućnostima učenja i napredovanja. Posebne pogodnosti koje poslodavac nudi su uredna primanja, odlični uvjeti rada, kvalitetan tim i klijenti. Ako imate SSS i petogodišnje iskustvo, onda je ovo prilika za vas. Kliknite na brzu prijavu.

Komentirajte prvi

New Report

Close