Tražite posao? Ovih 10 tvrtki trenutno zapošljava, jeste li kandidat?

Autor: Poslovni.hr , 25. studeni 2014. u 11:30
Photo: Robert Anic/24sata

Utorak je dan za pronalazak posla!

Utorak je dan za pronalazak posla! U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam svježe vijesti s tržišta rada koje uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi. Prema odabiru stručnjaka sa specijalizirano portala posao.hr, nove oglase za posao imaju sljedeće tvrtke:

1. Pliva Hrvatska zapošljava Suradnika u ljudskim potencijalima s mjestom rada u Zagrebu. Od kandidata očekuju aktivno poznavanje engleskog jezika i znanje MS Office paketa, a prijaviti se možete na linku.

2. Ernst & Young traži studente za stažiranje u sektoru osiguranja. Najbolji kandidati imat će priliku za stalno zaposlenje u 2015. godini! Detalje iz oglasa možete vidjeti ovdje.

3. Tvrtka Menschen im Vertrieb za svoga klijenta traži osobu za rad na poziciji 'Business development manager'. Detaljne informacije pročitajte u oglasu za posao. 

4. Ako imate iskustva u poslovima prodaje i poznajete rad na računalu, prijavite se na oglas za posao 'Prodajni predstavnik' u tvrtci Baumit Croatia. Područje rada je Dalmacija, a prijaviti se možete putem linka.

5. Luxor Multiservisi zapošljava osobu na poziciji Kordinator tehničar, s mjestom rada u Zagrebu. Od kandidata očekuju informatičku pismenost i znanje engleskog jezika, a prijaviti se možete u linku.

6. Hill International za svoga klijenta, tvrtku iz sektora turizma, traže Voditelja online prodaje. Detalje iz oglasa možete vidjeti ovdje.

7. Ako imate iskustvo rada u knjigovodstvu, poznajete pravne propise i aktivno se koristite engleskim jezikom, prijaviti se na oglas za radno mjesto Knjigovođa u tvrtki Forino Zapruđe.

8. Manpower zapošljava Studenta / Asistenta za selekciju za rad na području Zagreba. Od kandidata očekuju razvijene komunikacijske vještine te strpljivost i ljubaznost u komunikaciji s ljudima. Prijaviti se možete putem linka.

9. Tvrtka Pogledi d.o.o. putem stručnog osposobljavanja zapošljava osobu na poziciji 'Customer service intern'. Ako ste komunikativni i pismeni, želite napredovati i brzo učite, prijavite se putem brze prijave u oglasu za posao.

10. TopTierLawyers za klijenta Legalis traži osobu za rad na poziciji 'Senior Banking & Finance Lawyer'. Mjesto rada je Zagreb, a ostale detalje pročitajte u oglasu za posao.

Komentirajte prvi

New Report

Close