Tražite posao: Ovaj tjedan zapošljavaju Falkensteiner, Atlantic Grupa. FINA, Strbag…

Autor: Poslovni.hr , 27. prosinac 2019. u 13:31
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe zapošljava višeg inženjera za CNS sustave (m/ž) u Dubrovniku. Potrebna je visoka stručna sprema iz područja tehničkih znanosti, znanje engleskog jezika, trogodišnje radno iskustvo u zrakoplovno – tehničkom sustavu, propisane kompentencije za to RM i dozvola ZTO. Prijaviti se možete najkasnije do 10.1.2020. Aplicirajte na vrijeme.

Falkensteiner zapošljava na poziciji Junior Sales assistant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuje se više ili visoko obrazovanje u području hotelijerstva ili hotelskog menadžmenta, minimalno jednogodišnje do dvogodišnje radno iskustvo u hotelskoj prodaji, napredno korištenje excel i power point programa, izvrsno znanje engleskog jezika. Znanje njemačkog ili ruskog jezika donosi prednost. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Prijave su otvorene do 13.1.2020. Prijavite se putem linka.

Pepco traži voditelja trgovine (m/ž) za rad u Sinju. Aplicirati možete najkasnije s 31.12. Glavni zadaci su analiza prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa, kontrola operativnih troškova, planiranje i organiziranje rada ostalih zaposlenika, osiguravanje poštivanja internih i zakonskih procedura i ostalo. Poslodavac nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, prijateljsku organizacijsku kulturu te popust za zaposlenike. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje i radno iskustvo od tri godine, znanje rada na računalu i volja za rad s ljudima. Aplicirajte.

Atlantic Grupa – Farmacia traži farmaceuta – voditelja (m/ž) u Hrvatskoj Kostajnici, farmaceuta (m/ž) u Slavonskom Brodu, Bjelovaru, Tribunju i Metkoviću te farmaceutskog tehničara (m/ž) za Zagreb i Novalju. Prijave su otvorene do 17.1.2020. Potrebne kvalifikacije su visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office-a, samostalnost u radu, proaktivnost, izražene komunikacijske vještine te otvorenost za rad s različitim članovima tima i kupcima. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Klising d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama: voditelj projekata za informacijsko – sigurnosne sustave (m/ž) i tehnički specijalist za informacijsko – sigurnosne sustave (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 31.12. Poslodavac nudi motivirajuća primanja, službeni mobitel i laptop, stručno usavršavanje i prisustvovanje ciljanim konferencijama u inozemstvu i tuzemno. Potrebno je napredno znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Od kandidata se očekuje odgovornost, pouzdanost i organiziranost u radu, sposobnost prilagođavanja timskom radu, sklonost samostalnom rješavanju problematike, točnost i preciznost. Aplicirajte.

FINA zapošljava djelatnike poslovnice – referente (m/ž) za rad u Hrvatskoj Kostajnici, Ivanić Gradu i Dugom Selu. Posao uključuje obavljanje uplata, isplata, razmjene i svih drugih poslova propisanih uputom o radu s gotovim novcem te provođenje operativnih postupaka reguliranih propisima o sprečavanju pranja novca i ostalo. Očekuje se ekonomsko ili pravno obrazovanje, minimalno šest do osam mjeseci radnog iskustva, poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske vještine, usmjerenost na klijente. Prednost donosi pasivno znanje engleskog jezika, iskustvo rada s klijentima i poznavanje zakonodavstva iz područja ovrha. Svi zainteresirani, aplicirajte ovdje.

Stanić d.o.o. u potrazi je za novim radnim osobljem: knjigovođa (m/ž) u Zagrebu, djelatnik u odjelu financija (m/ž) u Zagrebu, stručnjak za javnu nabavu (m/ž) u Zagrabu, tehnolog u proizvodnji (m/ž) u Zagrebu i Kerestincu. Prijave su otvorene do 6.1.2020. Sve trenutne poslove ovog poslodavca pogledajte ovdje.

Auto Benussi zapošljava na poziciji specijalist za obračun plaće i kadrovsku administraciju (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 31.12. Glavni zadaci su priprema podataka potrebnih za obračun plaće, točan i pravovremeni obračun plaća zaposlenika, obračun poreza i doprinosa, obračun bolovanja i refundacija i ostalo. Poslodavac nudi mogućnost edukacije i profesionalnog usavršavanja, dinamično radno okruženje i stimulativna primanja. Potrebno je obrazovanje ekonomskog smjera, višegodišnje radno iskustvo u obračunu plaća, pouzdanost, odgovornost i samostalnost u radu, poznavanje MS Office-a, vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Strabag zapošljava na poziciji Human Resources Professional (m/ž) u Zagrebu. Traži se prvostupnik ili magistar (m/ž) društvenih znanosti s minimalno petogodišnjim iskustvom u HR području, s osobinom samoinicijativnosti i sposobnosti donošenja odluka. Potrebno je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a znanje njemačkog je prednost. Traže se izvrsne organizacijske, komunikacijske i interpersonalne vještine i sposobnost nošenja s osjetljivim i povjerljivim temama te snažne IT vještine (MS Office, HR alati). Ukoliko ste se pronašli u ovome poslu, prijavite se najkasnije do 18.1.2020. putem linka.

Orion d.o.o. traži u Koprivnici referenta nabave (m/ž). Rok prijave je 3.1.2020. Posao obuhvaća praćenje, zaprimanje i analiza ponuda postojećih i potencijalnih dobavljača, pregovaranje s potencijalnim i postojećim dobavljačima u svrhu postizanja najpovoljnijih komercijalnih uvjeta te odabir najpovoljnijih dobavljača, naručivanje robe, upravljanje zalihama i ostalo. Potrebni su minimalno srednja stručna sprema, poznavanje procesa nabave i iskustvo u nabavi robe, napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, izražene komunikacijske i organizacijske vještine, preciznost, analitičnost i odgovornost u radu, poznavanje MS Office-a i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Komentirajte prvi

New Report

Close