Tražite posao? Pridruži se Styrijinom timu digitalnog razvoja

Autor: Poslovni dnevnik , 31. srpanj 2014. u 10:53
Pridruži se Styrijinom timu digitalnog razvoja

Želiš raditi na poslovni.hr, najposjećenijem hrvatskom portalu koji prati vijesti iz svijeta biznisa?

Želiš raditi na poslovni.hr, najposjećenijem hrvatskom portalu koji prati vijesti iz svijeta biznisa? Pogledaj trenutno otvorene pozicije i pridruži se našem Odjelu digitalnog razvoja!

Digitalni razvoj čine timovi koji se sastoje od backend developera, dizajnera, frontend developera, specijalista za SEO i SEM, voditelja projekata i mobile developera.

Ako si jedan od njih i želiš raditi, među ostalim, i na portalu poslovni.hr, pogledaj trenutno otvorene pozicije i prijavi se za posao!

S 234.545 stvarnih korisnika u lipnju 2014. (gemiusAudience) poslovni.hr je potvrdio vodeću poziciju među hrvatskim portalima koji prate svijet biznisa – brze i provjerene informacije iz Hrvatske i svijeta, intervjui s istaknutim gospodarstvenicima, inspirativne priče uspješnih poduzetnika te najaktivniji poslovni forum u zemlji privlače svaki mjesec nove čitatelje. Poslovni.hr može se pohvaliti i sa zanimljivim i inovativnim specijalima, korisnim online edukacijama za poduzetnike i poslovnim centrom znanja.

Posao u Styriji

Styria Media Group u Hrvatskoj vlasnik je dnevnih novina Poslovni dnevnik, Večernji list i 24sata, a uz bok tiskanim izdanjima stoje Styrijini digitalni projekti – news portali poslovni.hr, vecernji.hr i 24sata.hr , najposjećeniji hrvatski internetski oglasnik Njuškalo, specijalizirani portali Zdrava krava.hr, Budi In, Klokanica.hr, Gastro.hr, Goal.com, Ninja.hr i MrsavimoZajednoKlub, web servisi Jelovnik.hr, Mojkvart.hr i Popustolovac.hr te internetski supershop Mondo.

Svaki od njih zauzima vodeću poziciju u svom segmentu, a Styrijini portali mjesečno dosegnu i do 1,72 milijuna čitatelja! Svoje rezultate gradimo na predanom radu, a vrijednosti na kojima temeljimo poslovanje su neovisnost, poduzetnički duh, odgovornost, inovativnost i odvažnost.

Glavni pokretački motor uspjeha Styrije su ljudi – ako dijeliš naše vrijednosti, pratiš trendove i voliš inovacije i želiš raditi na nekima od najvećih digitalnih projekata u Hrvatskoj, a naše web ili mobilne aplikacije učiniti naprednijima i ugodnijima za korištenje za više od 70 posto korisnika interneta u Hrvatskoj, prijavi se za posao u Digitalnom razvoju!

Komentirajte prvi

New Report

Close